Αλέκος Συσσοβίτης: Αποκαλύπτει γιατί δεν έκανε οικογένεια - "Είμαι αμήχανος..."

Τι συνέβη;

Αρθρογράφος: Ιωάννα Πολυχρόνη
Ιωάννα Πολυχρόνη
Youweekly Editor
Αλέκος Συσσοβίτης: Αποκαλύπτει γιατί δεν έκανε οικογένεια -

Ο Αλέκος Συσσοβίτης μίλησε στη κάμερα του Καλύτερα Δε Γίνεται το πρωί της Κυριακής και αποκάλυψε γιατί δεν έχει κάνει οικογένεια αλλά και για την αμηχανία που του προκαλεί αυτή η ερώτηση.

«Είμαι κάπως αμήχανος σε αυτήν την ερώτηση γιατί το αποτέλεσμα έδειξε ότι μάλλον για να μην έχω δεν ήταν τόσο δυνατό, έμφυτο μέσα μου. Ανάγκη δημιουργήθηκε και πέρασε από το μυαλό ότι θα μπορούσα να το κάνω αλλά δεν το έκανα. Κατ΄αρχάς δεν υπάρχει το άλλο μισό.

Μόνοι μας γεννιόμαστε, μόνοι μας μπαίνουμε στον τάφο, δεν έχω ανάγκη τόσο ότι μου λείπει κάποιος άλλος άνθρωπος, είμαι πλήρης. Από εκεί και πέρα είμαι ανοιχτός. Δεν υπάρχει εκ πεποιθήσεως εργένης, όπως δεν υπάρχει και εκ πεποιθήσεως παντρεμένος.», πριν από λίγο καιρό μάλιστα είχε δώσει μια αποκαλυπτική συνέντευξη για την καριέρα του.

αλέκος συσσοβίτης

Λίγα λόγια για τον Αλέκο Συσσοβίτη

Ο Αλέκος Συσσοβίτης είναι Έλληνας ηθοποιός. Γεννήθηκε το 1965 και μεγάλωσε στη Θεσσαλονίκη. Ο πατέρας του είχε καταγωγή από την Άρτα και η μητέρα του ποντιακή καταγωγή από την Κοζάνη.

Πήγε σε μια τεχνική σχολή και σε ηλικία 17 ετών βρέθηκε στη Μύκονο, όπου ασχολήθηκε με διάφορα επαγγέλματα. Ασχολήθηκε με το μόντελινγκ για 2 χρόνια, ενώ στις αρχές και μέσα της δεκαετίας του '90 στράφηκε στην ηθοποιία, μετά από μια συγκυρία και τη συμμετοχή του για πρώτη φορά στον κινηματογράφο στην ταινία "Ελεύθερη κατάδυση" του Γιώργου Πανουσόπουλου το 1995, με συμπρωταγωνίστριες τη Βαλέρια Χριστοδουλίδου και την Καρυοφυλλιά Καραμπέτη, με την οποία είχε εκείνη την περίοδο σχέση.

Το 1999 Συνεργάστηκε με το Κρατικό Θέατρο Βορείου Ελλάδος σε δυο παραστάσεις κατά το χρονικό διάστημα 2006-2008.

Κατοικεί στην Αθήνα, κοντά στο Πολεμικό Μουσείο.