Ελένη Μενεγάκη: Το δημόσιο "ξέσπασμα" αγάπης στην Κατερίνα Ζαρίφη

Δείτε τον διάλογο τους

Αρθρογράφος: Ιωάννα Πολυχρόνη
Ιωάννα Πολυχρόνη
Youweekly Editor
Ελένη Μενεγάκη: Το δημόσιο

Την Ελένη Μενεγάκη μπορεί να μην την βλέπουμε στην τηλεόραση αλλά η ίδια έχει έντονη παρουσία στα social media και πιο πολύ στο instagram στο οποίο έδειξε πρόσφατα την αγάπη της στην Κατερίνα Ζαρίφη.

Η παρουσιάστρια ανεβάζει πολύ συχνά φωτογραφίες στον λογαριασμό της και τα σχόλια πέφτουν "βροχή" από θαυμαστές αλλά και από διάσημους φίλους της.

Σε μια πρόσφατη φωτογραφία της η Κατερίνα Ζαρίφη, η οποία βρισκόταν και στην τελευταία της εκπομπή για να της δείξει πόσο την αγαπά, βρήκε την ευκαιρία και της σχολίασε. Η Ελένη άρπαξε την ευκαιρία και της έδειξε πόσο την αγαπά, μάλιστα η αγαπημένη παρουσιάστρια με μια φωτογραφία αποκάλυψε πως κέρδισε το φλουρί στην πρωτοχρονιάτικη βασιλόπιτα.

Αυτός είναι ο διάλογος της Κατερίνας Ζαρίφη με την Ελένη Μενεγάκη

ζαριφη μενεγακη

Η ανάρτηση της Ελένης Μενεγάκη μέσα από το σπίτι της στα Μελίσσια - «Πάμπλουτος να είσαι στην χαρά»

Μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Ελένη Μενεγάκη έκανε μία ανάρτηση στην οποία ποζάρει στο σπίτι της στα Μελίσσια και στέλνει ένα αινιγματικό μήνυμα για το 2021 με το οποίο εύχεται σε όλους να έχουν πλούσια καρδιά.

Η αγαπημένη παρουσιάστρια είναι εξαιρετικά ενεργή στα social media τους τελευταίους μήνες και έτσι, μετά από την ανάρτηση με την οποία ανακοίνωσε πως κέρδισε το φλουρί για φέτος, έκανε άλλη μία με την οποία έστειλε τη δική της ευχή.

ελενη μενεγακη σπιτι

Συγκεκριμένα, η Ελένη Μενεγάκη έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησής της: «Σου δίνω μόνο δυο ευχές για τον καινούριο χρόνο πάμπλουτος να είσαι στην χαρά και πάμπτωχος στον πόνο ! ( κάπου το διάβασα κ μου άρεσε πολύ !)».