The Voice: Ο Γιώργος Καπουτζίδης στην θέση παρουσιαστή αντί του Γιώργου Λιανού

Εσείς ποιον προτιμάτε;

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
The Voice: Ο Γιώργος Καπουτζίδης στην θέση παρουσιαστή αντί του Γιώργου Λιανού

Με τον Γιώργο Λιανό να βρίσκεται το τελευταίο διάστημα στον Άγιο Δομίνικο λόγω του Survivor - δείτε εδώ πόσο κάνει σε τηλεθέαση -, η θέση του παρουσιαστή στο The Voice έμεινε κενή. Ωστόσο, η εύρεση νέου προσώπου από το κανάλι έγινε γρήγορα και τη θέση του παίρνει στα live o Γιώργος Καπουτζίδης.

Όπως είχε αποκαλύψει η Ναταλία Ανδρικοπούλου στην εκπομπή «Έλα Χαμογέλα», το κανάλι του Φαλήρου ζήτησε από τον Τούρκο παραγωγό, Ατζούν Ιλιτζαλί, τη θέση να αναλάβει ο αγαπημένος ηθοποιός, ο οποίος έχει ξαναβρεθεί σε αυτό το πόστο και μάλιστα με τεράστια επιτυχία, άρα γνωρίζει πολύ καλά τι πρέπει να κάνει.

Όπως είχε πει επίσης η δημοσιογράφος, η ΕΡΤ θα επιτρέψει στον Γιώργο Καπουτζίδη να συνεργαστεί με τον ΣΚΑΪ γι’ αυτά τα τέσσερα LIVE.

Όσα δεν γνώριζες για τον Καπουτζίδη τον αντικαταστάτη του Λιανού στο The Voice

The Voice Γιώργος Καπουτζίδης

Η σχέση του με τη σεναριογραφία ξεκίνησε με αρχική έμπνευση τη θητεία του στο στρατό, αλλά και επειδή μόνο ως ηθοποιός ήταν δύσκολο να βρει εργασία (όπως έχει πει ο ίδιος). Από τις πρώτες του συνεργασίες εκτός τηλεόρασης είναι αυτή με τον Τάκη Ζαχαράτο. Παράλληλα ψυχαγωγούσε τους φίλους του με σενάρια και κείμενα που έγραφε ο ίδιος. Οι φίλοι του τού πρότειναν να γράψει κάποιο σενάριο και να το στείλει σε τηλεοπτικούς σταθμούς.

Η πρώτη του σεναριακή τηλεοπτική δουλειά ήταν η κωμωδία Σαββατογεννημένες στο Mega (σεζόν 2003-2004), όπου έγραφε το σενάριο και είχε τον ρόλο του Ουρουγουανού Χοσέ. Το καλοκαίρι του 2001 ο ίδιος δούλευε σε μαγαζί στο Μοναστηράκι όπου πουλούσε αγαλματάκια. Η σειρά έγινε δημοφιλής και βραβεύτηκε με το βραβείο ΠΡΟΣΩΠΑ 2004 ως η καλύτερη κωμική σειρά για το έτος 2003-2004.

Αμέσως μετά ήρθε το θέατρο, όπου την σεζόν 2004-2005 συμμετείχε στην πολυετή και επιτυχημένη παράσταση «Σεσουάρ για δολοφόνους».

Η δεύτερη τηλεοπτική του δουλειά με τίτλο «Στο Παρά Πέντε» είναι η μεγαλύτερη επιτυχία του ως τώρα. Προβλήθηκε τις σεζόν 2005-2006 και 2006-2007 και ο ίδιος είχε πρωταγωνιστικό ρόλο. Αυτό που έκανε την σειρά δημοφιλή ήταν οι ανατροπές, το χιούμορ, οι αστείες ατάκες, το μυστήριο και η δράση.

Ακολούθησε η σειρά Εθνική Ελλάδος και πάλι από το Mega Channel όπου έγραψε το σενάριο και είχε πρωταγωνιστικό ρόλο.

Το 2019 έγραψε για πρώτη φορά το σενάριο θεατρικής παράστασης, η οποία έχει τίτλο "Όποιος θέλει να χωρίσει, να σηκώσει το χέρι του" η οποία ανέβηκε τη σεζόν 2019-2020[1].