Νικόλ Τσομπανίδου: "Με τον Παναγιώτη έχουμε συναντηθεί σε προηγούμενη ζωή"

Αυτό το ζευγάρι συνεχίζει και το 2021 να ξαφνιάζει με τις δηλώσεις του

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Νικόλ Τσομπανίδου:

Η εκπομπή του STAR, Στην Φωλιά των Κου Κου το πρωί της Δευτέρας 4/1 επανήλθε μετά τις διακοπές των εορτών με ένα... δυνατό ρεπορτάζ για τον Παναγιώτη Βασιλάκο και τη Νικόλ Τσομπανίδου.

Για την ακρίβεια το ρεπορτάζ αυτό αφορούσε δηλώσεις που έκανε η τελευταία σε γνωστό περιοδικό για τον αγαπημένο της.

Στην ερώτηση του δημοσιογράφου αν πιστεύει πως έχει συναντηθεί με τον Παναγιώτη σε προηγούμενη ζωή εκείνη απάντησε:

"Είμαι σίγουρη γι'αυτό. Αυτή την οικειότητα που νιώσαμε από το πρώτο ραντεβού με έκανε να νομίζω πως τον γνωρίζω από πάντα."

Παρά τις φήμες που θέλουν το ζευγάρι να έχει χωρίσει, οι δυο τους δείχνουν τρελά ερωτευμένοι στα social media. Βέβαια, η πρώτη ανάρτηση του Βασιλάκου - δείτε την εδώ - που ήταν χωρίς τη Νικόλ έδωσε τροφή για σχόλια στους διαδικτυακούς τους φίλους. Να σημειωθεί βέβαια πως εκείνοι σε ότι κι αν τους γράφουν δεν δίνουν καμία σημασία και συνεχίζουν να ζουν τον έρωτά τους.

Το ξεχωριστό δώρο που έκανε ο Παναγιώτης Βασιλάκος στη Νικόλ για την πρωτοχρονιά

Μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Νικολέττα Τσομπανίδου ανέβασε ένα βίντεο στο οποίο παρουσιάζει στους διαδικτυακούς της φίλους, το ξεχωριστό δώρο που της έκανε ο Παναγιώτης Βασιλάκος για την πρωτοχρονιά.

Μπορεί εκείνη να βρισκόταν Θεσσαλονίκη κι εκείνος Αθήνα αλλά της έστειλε μία ανθοδέσμη με κόκκινα τριαντάφυλλα, το λουλούδι που όπως θα θυμάστε, ήταν το σήμα κατατεθέν για το The Bachelor.