Δείτε την Νικολέττα Τσομπανίδου πριν το Bachelor - Καμία σχέση με το σήμερα

Ο Βασιλακος δύσκολα θα την αναγνώριζε πάντως

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Δείτε την Νικολέττα Τσομπανίδου πριν το Bachelor - Καμία σχέση με το σήμερα

Η Νικολέττα Τσομπανίδου είναι από τα πιο πολυσυζητημένα πρόσωπα το τελευταίο διάστημα και όχι άδικα, αφού βρήκε τον έρωτα μέσα από το The Bachelor. Πριν μπει ωστόσο στο παιχνίδι, δεν είχε καμία σχέση με το σήμα και με το πρόσωπο που βλέπαμε μέσα στη βίλα του ριάλιτι.

Πριν λίγες ώρες, η Νικόλ η οποία βρίσκεται στην Θεσσαλονίκη στους γονείς της, πραγματοποίησε στο Instagram ένα Q&A όπου απάντησε σε όλες τις ερωτήσεις των διαδικτυακών της φίλων.

Όταν λοιπόν την ρώτησαν γιατί δεν κάνει τα μαλλιά της και πάλι ξανθά, τότε απάντησε με μια φωτογραφία της από τα παλιά, όπου το μήκος το μαλλιών της ήταν αρκετά μακρύ.

Στην εν λόγω φωτογραφία μάλιστα, η Νικόλ είναι σαν ένας άλλος άνθρωπος! Τι δώρο της έκανε ωστόσο ο Βασιλάκος για τα Χριστούγεννα;

Νικολέττα Τσομπανίδου Bachelor

Η Νικολέττα αποκάλυψε πως έχει σκοπό να έρθει στην Αθήνα για τα μάτια του Παναγιώτη Βασιλάκου

«Τι να κάνω; Δεν άντεχα να φύγω και να περάσω τα Χριστούγεννα μακριά από τον Παναγιώτη. Ο μπαμπάς μου ήταν έτοιμος να ‘ρθει στην Αθήνα αλλά τον κράτησα γιατί του είπα “μπαμπά θα περάσω μαζί σου την Πρωτοχρονιά”. Υπάρχει σκέψη να έρθω στην Αθήνα. Πολύ πιθανό να μετακομίσω μόνιμα στην Αθήνα αλλά θα ετοιμάσει τη βαλίτσα του και ο μπαμπάς μου.

Η αλήθεια είναι ότι τους γονείς του τους είχα γνωρίσει νωρίτερα από τα Χριστούγεννα. Πήγα στο σπίτι τους τρεις ημέρες πριν από τα Χριστούγεννα. Είναι πολύ φιλόξενοι άνθρωποι και πολύ ευγενικοί. Κατευθείαν ένιωσα οικεία μαζί τους. Πήρα και με video κλήση τη δική μου οικογένεια και αντάλλαξαν ευχές. Μου έλειψε η βίλα μπορώ να σας πω. Τα Χριστούγεννα βέβαια πήγαμε και στους δικούς μου συγγενείς στην Αθήνα και γνώρισε ο Παναγιώτης και τους δικούς μου και ύστερα εγώ την αδερφή του.

Νικολέττα The Bachelor

Δεν θυμάμαι τι φάγαμε γιατί φάγαμε πάρα πολύ. Η μαμά και η αδερφή του είχαν ετοιμάσει ένα πολύ ωραίο τραπέζι και ο μπαμπάς του έφτιαξε παστίτσιο. Το μόνο σίγουρο είναι ότι εγώ δεν βοήθησα στη μαγειρική. Πάντως περάσαμε πολύ ωραία. Μπορεί να είμαι λίγες ημέρες μακριά του, όμως μου λείπει. Ξέρω ότι σύντομα θα είμαι πάλι στην αγκαλιά του. Εκτός αν μου κάνει έκπληξη και έρθει εκείνος νωρίτερα στην Θεσσαλονίκη. Η αλήθεια είναι ότι επειδή με έχουν δει στο reality οι κοπέλες είναι λίγο πιο μαζεμένες. Ο Παναγιώτης δεν απέχει πολύ από αυτό που είδατε στο reality. Είναι ο εαυτός του. Είμαι πάρα πολύ καλά που είμαι με τον Παναγιώτη και πραγματικά μπορούμε να ζήσουμε σαν ζευγάρι πλέον. Είμαστε πολύ μικροί για να κάνουμε οικογένεια, αλλά αυτά νομίζω ότι δεν τα προγραμματίζεις», ανέφερε η ΝικολέτταΤσομπανίδου.