Λεωνίδας Κουτσόπουλος: "Εύχομαι και ελπίζω το MasterChef 5 να το κερδίσει γυναίκα”

Οι πρώτες δηλώσεις των 3 κριτών

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Λεωνίδας Κουτσόπουλος:

Στα γυρίσματα του trailer για το MasterChef 5 που θα επιστρέψει σε λίγο καιρό στις οθόνες μας βρέθηκε η κάμερα της εκπομπής “Στη Φωλιά των Κου-Κου” και οι 3 κριτές έκαναν τις πρώτες τους δηλώσεις.

“Και ο Σωτήρης στέλνει φαγητό από το delivery, το ίδιο και εγώ οπότε κάνουμε εναλλαγές. Χθες που φάγαμε όλοι από εμένα κάνανε όλοι “μμμ πολύ καλό”… Αν έκλεβα κάτι από τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο θα ήταν το κινητό για να μην παίζει παιχνίδια στα διαλείμματα το ίδιο και από τον Σωτήρη αλλά για να μη μιλάει στο τηλέφωνο όλη την ώρα” είπε αρχικά ο Πάνος Ιωαννίδης.

“Δεν έχουμε βαφτίσει τα παιδιά. Ονοματοδοσία έχουμε κάνει στην Αριάνα στον Κέντζι τη χρωστάμε, οπότε έχει ο καιρός” ανέφερε με τη σειρά του ο Σωτήρης Κοντιζάς εξηγώντας γιατί είπε όχι στην πρόταση του Λεωνίδα Κουτσόπουλου να βαφτίσει το τρίτο του παιδί

Οι δηλώσεις του Λεωνίδα Κουτσόπουλου

Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος από την άλλη δήλωσε ”Εύχομαι και ελπίζω το MasterChef 5 να το κερδίσει γυναίκα”. Να σημειώσουμε πως λόγω Survivor επισπεύδει η πρεμιέρα του MasterChef.

Ραγδαίες αλλαγές στο MasterChef 5

Σύμφωνα με δημοσίευμα της RealLife στο MasterChef δεν θα υπάρχουν coaches. Οι τρεις σεφ θα είναι απλά κριτές και παύουν να έχουν ρόλο μέντορα για τα δικά τους παιδιά.

Οι κανόνες των προηγούμενων κύκλων του MasterChef, που κάθε κριτής διάλεγε εφτά παίκτες για την ομάδα του, καταργούνται όπως και οι «team Κουτσόπουλος», «team Κοντιζάς», «team Ιωαννίδης», αλλά και οι κονκάρδες στο πέτο.

Επίσης, στις αρχικές οντισιόν, όποιος παίκτης εξασφαλίζει τρία «ναι» θα περνά απευθείας στο σπίτι του MasterChef. Δηλαδή θα είναι σαν golden pass που θα δίνεται σε εξαιρετικές περιπτώσεις.

Αλλαγές φέρνει και ο covid-19. Σύμφωνα με την εφημερίδα, θα υπάρχουν μεγαλύτερες αποστάσεις ανάμεσα στους πάγκους, στις ομαδικές δοκιμασίες οι παίκτες θα φορούν γάντια, ενώ κατά την παρασκευή των πιάτων από τα οποία θα κριθούν, οι παίκτες οφείλου να ετοιμάζουν ατομικές μερίδες για κάθε κριτή, ώστε να μη δοκιμάζουν πλέον από το ίδιο πιάτο. Οι οντισιόν και τα bootcamp έχουν ολοκληρωθεί και πλέον οι 24 παίκτες βρίσκονται ήδη στο σπίτι του MasterChef.