Τετάρτη, 08 Φεβρουαρίου 2023 | Επικοινωνία

Επίθεση με βιτριόλι: Συγκινημένη η Ιωάννα με την στήριξη του κόσμου - «Ακόμα και παιδιά μου στέλνουν..»

Όλα όσα δήλωσε στο T-Live

Επίθεση με βιτριόλι: Συγκινημένη η Ιωάννα με την στήριξη του κόσμου - «Ακόμα και παιδιά μου στέλνουν..»
News 04.01.2021 13:02
Από Κωνσταντίνα Τσουκαλά

H 34χρονη Ιωάννα, που δέχθηκε επίθεση με βιτριόλι την περασμένη Άνοιξη, μίλησε στο T-Live και αποκάλυψε πόσο συγκινημένη είναι από την στήριξη και την αγάπη που έχει δεχθεί όλο αυτόν τον καιρό από τον κόσμο.

Η επιχειρηματίας Αννίτα Ναθαναήλ έκανε έκκληση για να συνεισφέρουν οικονομικά στην 34χρονη μέσω μιας ειδικής διαδικτυακής πλατφόρμας του εξωτερικού, που αφορά δωρεές για άτομα που χρειάζονται βοήθεια.

Μάλιστα, έχουν πραγματοποιηθεί 20 δωρεές και η Ιωάννα δεν θα μπορούσε να είναι περισσότερο συγκινημένη από αυτήν την κίνηση.

Η ίδια μίλησε στο T-Live και είπε χαρακτηριστικά: «Είμαι πολύ συγκινημένη από την πρωτοβουλία και τη στοργή της Αννίτας Ναθαναήλ. Με έχει προσεγγίσει με τις καλύτερες προθέσεις. Είναι πολύ γλυκιά απέναντί μου, υποστηρικτική, και προστατευτική. Με βοηθάει πολύ και ψυχολογικά με την αισιοδοξία της και τη δυναμική της. Όλο αυτό είναι συγκινητικό από μια τόσο επιτυχημένη γυναίκα, αλλά και έναν όμορφο άνθρωπο.

Επίσης, είμαι πολύ συγκινημένη από τη συμπαράσταση, την προσφορά και τις ευχές του κόσμου! Ακόμα και παιδιά 16 χρόνων μου στέλνουν μηνύματα και μου λένε: “Είμαι 16 ετών, συγγνώμη δε μπορώ να συνεισφέρω οικονομικά αλλά ήθελα να σου πω πως σε σκεφτόμαστε και σε αγαπάμε. Έχουμε συγκλονιστεί και σου ευχόμαστε γρήγορα να γίνεις καλά και να τα καταφέρεις». Στο φως, παράλληλα, έχουν βγει τα 4 πρόσωπα που είναι οι πιθανοί συνεργοί!

Επίθεση με βιτριόλι 34χρονη Ιωάννα

Επίθεση με βιτριόλι: Νέες αποκαλύψεις από τον γιατρό τις 34χρονης

Για τον Γολγοθά που θα συνεχίσει να ακολουθεί η 34χρονη Ιωάννα που δέχθηκε την επίθεση με το βιτριόλι, τα αλλεπάλληλα χειρουργεία αλλά και τη δύναμη ψυχής που πρέπει να δείξει, μίλησε η Διευθύντρια Πλαστικής Χειρουργικής στο Θριάσιο, Μαρία Καλοφώνου, ενώ, συγγενής της 35χρονης υποστηρίζει ότι δεν είναι όλα αληθή απ’ όσα ακούγονται.

«Η Ιωάννα έδειξε έναν τέτοιο χαρακτήρα που θες να συνδεθείς μαζί της γιατί θέλεις να την βοηθήσεις» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Και συνέχισε: «Η Ιωάννα επούλωσε τις... διαβάστε την συνέχεια στο Athensmagazine.gr

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Επίθεση με βιτριόλι: Η Ιωάννα «σπάει» τη σιωπή της - «Μου κατέστρεψε τη ζωή»

Επίθεση με βιτριόλι: Η 35χρονη Έφη είχε σχέδιο να επιτεθεί στο νοσοκομείο

Share