Άννα Μαρία Ψυχαράκη: "Μήνυση! Θα το διερευνήσω και θα πράξω αναλόγως!"

Εξαγριωμένη η νικήτρια του Big Brother εναντίον δημοσιογράφου

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Άννα Μαρία Ψυχαράκη:

Με ένα live που έκανε προσφάτως στο instagram προφίλ της η Άννα Μαρία Ψυχαράκη, ήρεμα και πολιτισμένα εξέφρασε το παράπονό της για τον δημοσιογράφο που έφερε ξανά στην δημοσιότητα το βίντεο στο οποίο φαίνεται η ίδια να χορεύει σε ένα κλαμπ της Μυκόνου (δείτε το εδώ).

Λίγο πριν ανακοινωθεί πως είναι η νικήτρια του Big Brother, το βίντεο αυτό άρχισε να κυκλοφορεί παντού προσπαθώντας να αμαυρώσει θα έλεγε κανείς το όνομά της.

Στο live που έκανε η Άννα Μαρία, λοιπόν, θέλησε να ξεκαθαρίσει πως στο βίντεο αυτό δεν έκανε τίποτα κακό, απλά χόρευε όπως κάνει όλος ο κόσμος και πως το βίντεο αυτό το είχε δημοσιεύσει η ίδια στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram το 2018, άρα δεν το έκρυβε.

Ο ΣΚΑΙ θα την εντάξει την Άννα Μαρία Ψυχαράκη σε εκπομπή

Η Άννα Μαρία Ψυχαράκη, η φετινή νικήτρια του Big Brother, αγαπήθηκε πάρα πολύ από το τηλεοπτικό κοινό για την τρέλα της και το περιστατικό με τα πλαστικά φυτά, και ο ΣΚΑΙ εννοείται πως δεν θα την αφήσει ανεκμετάλλευτη. Σύμφωνα με ρεπορτάζ της εκπομπής Ευτυχείτε, ο σταθμός σκέφτεται να την εντάξει στην εκπομπή του Γιώργου Αυτιά.

Συγκεκριμένα μπορεί να έχει δεχθεί πολλές τηλεοπτικές προτάσεις και πολλές εκπομπές να την θέλουν στο δυναμικό τους, αφού σίγουρα δεν θα αφήσει κενό στον τηλεοπτικό αέρα, αλλά το πιο κοντινό σενάριο είναι μια θέση στο πάνελ της εκπομπής του Αυτιά ως δικηγόρος.