Γιώργος Παπαδάκης: «Είμαι από τους πρώτους που θα κάνουν το εμβόλιο»

Όσα αποκάλυψε

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Γιώργος Παπαδάκης: «Είμαι από τους πρώτους που θα κάνουν το εμβόλιο»

Ο Γιώργος Παπαδάκης άνοιξε την καρδιά του στη Φαίη Σκορδά στον αέρα του Πρωινού. Τι είπε για τα εμβόλια, τα άτομα που πήγαν στο Ντουμπάι και πως πέρασε εκείνος τις γιορτές εν μέσω κορωνοϊού;

Αρχικά ρωτήθηκε πως μπορεί να κάνει ζωντανή σύνδεση 4 ωρών, με τον ίδιο να λέει πως είναι δύσκολο ενώ αναφέρθηκε και στο γεγονός πως είχε εντοπιστεί ένα κρούσμα στην εκπομπή.

Αναφερόμενος στο πότε θα τελειώσει όλο αυτό, πιστεύει το καλοκαίρι, ενώ θα είναι από τους πρώτους που θα κάνει το εμβόλιο, έχοντας μάλιστα μιλήσει με επιστήμονες καθώς είχε και ο ίδιος αμφιβολίες για τις παρενέργειες και την αποτελεσματικότητα.

H ανακοίνωση του Γιώργου Παπαδάκη για τον κορωνοϊό και το εμβόλιο στον ΑΝΤ1

«Θα είμαι από τους πρώτους που θα κάνουν το εμβόλιο. Αλλά αυτό δεν σημαίνει τίποτα. Ούτε αν το κάνουν μαζί όλοι οι αρχηγοί των κομμάτων. Εκείνο το οποίο θα πρέπει να γίνει είναι η σωστή ενημέρωση. Υπάρχουν κάποιοι άνθρωποι που έχουν κάποιες αμφιβολίες, κάποια ερωτηματικά. Θα πρέπει λοιπόν να γίνει συντονισμένη η προσπάθεια για την ενημέρωσή τους και δεν μιλάμε για τους αρνητές», είπε αρχικά.

«Αν αβασάνιστα ο καθένας βγάζει την άποψή του την προσωπική και την περνάει μέσα από το διαδίκτυο η αμφισβήτηση θα είναι μεγαλύτερη. Για να φθάσουμε στο επιθυμητό επίπεδο ανοσίας στο 70% θα πρέπει το 70% του πληθυσμού να κάνει το εμβόλιο», συνέχισε για το εμβόλιο.

«Έχουμε μπροστά μας και τα Χριστούγεννα. Δεν αντέχει ο κόσμος, η αγορά, η οικονομία. Αντέχει όμως κάποιος. Ξέρεις ποιος; Ο κορωνοϊός. Ξέρεις τι με φοβίζει; Αυτές οι εικόνες που είδαμε στο Harrods. Harrods στην Ελλάδα δεν έχουμε, αλλά αν βγούμε όλοι μαζί, τονίζω ότι το τρίτο κύμα θα είναι πολύ πιο κοντά πριν ακόμα αρχίζει ο εμβολιασμός», σημείωσε ακόμα.