Ουγγαρέζος - Πρωινό: «Γνωστή παρουσιάστρια είχε κανονίσει να πάει στο Ντουμπάι αλλά τελικά το ακύρωσε»

Ποια είναι;

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Ουγγαρέζος - Πρωινό: «Γνωστή παρουσιάστρια είχε κανονίσει να πάει στο Ντουμπάι αλλά τελικά το ακύρωσε»

Στον αέρα του Πρωινού το πρωί της Δευτέρας ο Δημήτρης Ουγγαρέζος ανακοίνωσε πως μια παρουσιάστρια θα ταξίδευε στο Ντουμπάι για Πρωτοχρονιά με τον σύντροφο της τελικά να το ακυρώνει.

Θέμα συζήτησης της πρωινής εκπομπής του ΑΝΤ1 ήταν το ταξίδι του Πέτρου Κωστόπουλου και της Κατερίνας Λιόλιου στο Ντουμπάι. Λίγο πριν λήξει όμως η κουβέντα, ο Δημήτρης Ουγγαρέζος αποκάλυψε πως μια γνωστή παρουσιάστρια σκόπευε και αυτή να ταξιδέψει στο ίδιο μέρος.

Ο συμπαρουσιαστής είπε χαρακτηριστικά: «Πολύ γνωστή παρουσιάστρια, και θα ήταν εκείνη στο επίκεντρο, είχε κανονίσει να πάει, αλλά τελευταία στιγμή το ακύρωσε. Δεν μπορώ να πω ποια είναι. Ο σύντροφός της το ακύρωσε τελευταία στιγμή» με τη Φαίη Σκορδά να απαντά: «Ποια; Η Σπυροπούλου; Επειδή το Σπυροπούλου άκουσα».

Ο Δημήτρης έσπευσε να ξεκαθαρίσει και να διαψεύσει αυτό το όνομα τονίζοντας: «Δεν είναι παρουσιάστρια η Σπυροπούλου, είναι μια ευτυχισμένη γυναίκα που ζει τη σχέση της. Ενεργή παρουσιάστρια».

Δείτε το σχετικό απόσπασμα

Ωστόσο, ανησυχία έχει σκορπίσει ο εντοπισμός του δεύτερου κρούσματος από τους ταξιδιώτες του Ντουμπάι

Δεύτερο κρούσμα κορωνοϊού εντοπίστηκε μέχρι στιγμής ανάμεσα στους Έλληνες που επέστρεψαν από το κορωνοπάρτι στο Ντουμπάι, καθώς έγιναν συνολικά 337 rapid test στους ταξιδιώτες.

Η εξέλιξη αυτή έκρουσε τον κώδωνα του κινδύνου στις αρμόδιες αρχές, καθώς τις επόμενες ημέρες αναμένεται να αφιχθούν κι άλλοι Έλληνες που πέρασαν την περίοδο των εορτών στα Εμιράτα.

Και τα δύο κρούσματα μεταφέρθηκαν στο σπίτι τους με βανάκια της Πολιτικής Προστασίας και θα παραμείνουν σε καραντίνα για 14 ημέρες.

Σημειώνεται ότι οι επιβάτες της πτήσης από Ντουμπάι έπρεπε να έχουν πάνω τους υποχρεωτικά αρνητικά αποτελέσματα από μοριακό τεστ των τελευταίων 72 ωρών, που θα έχουν κάνει στο Ντουμπάι και να έχουν συμπληρώσει υποχρεωτικά την φόρμα PLF προκειμένου να εισέλθουν στην ελληνική Επικράτεια. Όποιος επιβάτης δεν θα είχε μαζί του αυτό το τεστ, δεν γίνεται δεκτός στη χώρα.

Η επόμενη πτήση από Ντουμπάι για Αθήνα που θα μπει στο "μικροσκόπιο" των Αρχών είναι στις 6 Ιανουαρίου. Η ανησυχία εντείνεται από το γεγονός ότι μετά τα πάρτι και τις εκδηλώσεις της Πρωτοχρονιάς, παρατηρήθηκε στο Ντουμπάι έξαρση των κρουσμάτων κορωνοϊού.

Αξίζει να σημειωθεί ότι τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα κατέγραψαν χθες και για τέταρτη συναπτή ημέρα ρεκόρ νέων κρουσμάτων από τότε που ξεκίνησε η πανδημία με 1.963 μολύνσεις κορωνοϊού σε ένα 24ωρο. "Δεν υπήρχε κάτι πολύ σοβαρό, ήταν πολύ χαλαρά, όλα τα μαγαζιά ήταν ανοιχτά" δήλωσε στην κάμερα νεαρή επιβάτης.

"Ο κόσμος κυκλοφορούσε ελεύθερα στο Ντουμπάι. Φορούσε μια μάσκα, τα μαγαζιά ήταν όλα ανοιχτά και κυκλοφορούσε μια χαρά ελεύθερα", τόνισε μια ακόμη επιβάτης.

"Στην επιστροφή έπρεπε να κάνουμε πάλι PCR έλεγχο για Covid-19, 72 ώρες πριν. Και αφού κατεβούμε ήταν πολύ σοβαρή και η ελληνική πλευρά, διότι έλεγξε όλο το αεροπλάνο", δήλωσε ένας άλλος.