Σπάνιο ντοκουμέντο της Φαίης Μαυραγάνη αγκαλιά με τον Νίκο Μάνεση

Μετακίνηση 6 για το ζευγάρι

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Σπάνιο ντοκουμέντο της Φαίης Μαυραγάνη αγκαλιά με τον Νίκο Μάνεση

Μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Φαίη Μαυραγάνη αποφάσισε να ανεβάσει ένα πραγματικά σπάνιο ντοκουμέντο, στο οποίο ποζάρει στην αγκαλιά του αγαπημένου της συζύγου, Νίκου Μάνεση, σε μία Κυριακάτικη βόλτα.

Το ζευγάρι «σαρώνει» κάθε Σαββατοκύριακο στις εκπομπές τους, ωστόσο αυτές τις μέρες ο Νίκος Μάνεσης δεν είχε εκπομπή, και έτσι βρήκε την ευκαιρία να περάσει τον χρόνο μαζί με την οικογένειά του.

Πάτησε λοιπόν το 6 και βγήκε μία βόλτα με τη Φαίη Μαυραγάνη, η οποία θέλησε να απαθανατίσει το στιγμιότυπο και να μιλήσει και για τη μεγάλη διαδρομή που έκαναν με τα πόδια.

«Ο μπαμπάς μας είχε το πρώτο ρεπό της χρονιάς και το γλεντήσαμε με Κυριακάτικη βόλτα.
Στο περίπτερο για τσάντα με εφημερίδες, αν και είπα τα πρωτοσέλιδα το πρωί στην εκπομπή οι μάσκες για λίγο κάτω, σπάσαμε το ημερήσιο οικογενειακό ρεκόρ με σχεδόν 8 χλμ και πάμε για άλλα», έγραψε χαρακτηριστικά στη λεζάντα των φωτογραφιών που ανέβασε η Φαίη Μαυραγάνη.

Φαίη Μαυραγάνη Νίκος Μάνεσης οικογένεια
Μάνεσης Μαυραγάνη βόλτα

Τι αποκάλυψε η Φαίη Μαυραγάνη για τον γάμο της με τον Νίκο Μάνεση

«Είναι επιλογή να μην βγάζουμε προς τα έξω τη ζωή μας. Το ότι κάνουμε αυτή τη δουλειά δεν αλλάζει κάτι στη ζωή μας. Ο Νίκος έχει έναν χαρακτήρα που εμένα μου ταιριάζει πολύ. Αν και είναι ο κορυφαίος σε αυτό που κάνει, δεν ζει με βάση την επιτυχία του αλλά είναι σωστός οικογενειάρχης χωρίς να το πουλάει αυτό. Αυτό που κάνει το κάνει υπέροχα και είμαι η μεγαλύτερη θαυμάστριά του.

Είμαστε μαζί από τον Αύγουστο του 2002 άρα 19 χρόνια. Δεν έχω καταλάβει πώς πέρασαν. Με πονάει να σκέφτομαι ότι τα παιδιά θα φύγουν από το σπίτι. Το όνειρο της κόρης μου είναι να σπουδάσει εκτός Ελλάδος. Έβλεπα εφιάλτες στον ύπνο μου ότι πρέπει να μάθω άριστα αγγλικά για να πηγαίνω να την βλέπω.

Δε μου αρέσει να βλέπω ρυτίδες αλλά θα φοβόμουν να κάνουν επέμβαση. Δεν ξέρω, μπορεί σε δέκα χρόνια να το κάνω»