Μιμή Ντενίση: «Το θέμα δεν είναι αν μπορείς να πας Ντουμπάι, αλλά αν είναι η καρδιά σου με όσους πλήττονται»

Η ανάρτηση - «καρφί» για τους celebrities που πέρασαν την πρωτοχρονιά στο Ντουμπάι

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Μιμή Ντενίση: «Το θέμα δεν είναι αν μπορείς να πας Ντουμπάι, αλλά αν είναι η καρδιά σου με όσους πλήττονται»

Η Μιμή Ντενίση με μία ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, αναφέρθηκε στους celebrities που έχουν πάει στο Ντουμπάι, μέσα από την οποία ξεκαθάρισε πως το θέμα είναι να είναι η καρδιά σου με τους ανθρώπους που πλήττονται από την πανδημία.

Τις τελευταίες μέρες έχουμε δει πολλές αντιδράσεις στο Twitter για τους ανθρώπους της ελληνικής showbiz που επέλεξαν να περάσουν την πρωτοχρονιά στο Ντομπάι, μιας και στην Ελλάδα υπάρχει lockdown και απαγορεύεται η μετακίνηση από νομό σε νομό. Ανάμεσα στους celebrities αυτούς ήταν και ο Πέτρος Κωστόπουλος μαζί με τη νέα του σύντροφο, Κατερίνα Λιόλιου.

Αυτή είναι η ανάρτηση της Μιμής Ντενίση για τους celebrities που πήγαν στο Ντουμπάι

«Το θέμα δεν είναι αν μπορείς να πας στο Ντουμπάι, ούτε αν μπορείς να κάνεις πάρτυ. Το θέμα είναι πόσο είσαι ψυχικά και με την καρδιά σου με όσους πλήττονται… Πόσο καταλαβαίνεις την τεράστια αλλαγή που έχει επιφέρει η πανδημία. Αν δεν το καταλαβαίνεις δυστυχώς ζεις σ’ έναν παλιότερο κόσμο επίδειξης και γι’ αυτό δεν θα υπάρξει εμβόλιο!», έγραψε χαρακτηριστικά.

Μιμή Ντενίση Ντουμπάι

Tweets για τους celebrities που πήγαν στο Ντουμπάι

Οι Έλληνες celebrities πέρασαν την πρωτοχρονιά τους στο Ντουμπάι και το Twitter εννοείται πως ξέσπασε με τις διακοπές που έκαναν σε πολυτελή ξενοδοχεία και σε πάρτι. Μάλιστα μερικοί γέλασαν με την μετακίνηση, λέγοντας πως μάλλον έπρεπε να πάνε να μαζέψουν τις ελιές.

Τις τελευταίες μέρες είδαμε πολλά ονόματα να περνούν τις γιορτές στο Ντουμπάι, μεταξύ αυτών και ο Πέτρος Κωστόπουλος με την Κατερίνα Λιόλιου αλλά και ο Στέφανος Τσιτσιπάς.

Δεδομένης της απαγόρευσης κυκλοφορίας αλλά και των κλειστών καταστημάτων που υπάρχουν στη χώρα, οι χρήστες του Twitter ξέσπασαν και έγραψαν επικές ατάκες, προσπαθώντας να αντιμετωπίσουν με χιούμορ αυτό που συνέβη.

Αυτά είναι μερικά από τα καλύτερα tweets που διαβάσαμε για το Ντουμπάι

Κωστόπουλος ΝτουμπάιΝτουμπάι πρωτοχρονιά