Survivor 4: Έξαλλος ο Περικλής Κονδυλάτος με τους Μαχητές - «Τι προσπαθούν να αποδείξουν;»

Το σχόλιο που τον ενόχλησε

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Survivor 4: Έξαλλος ο Περικλής Κονδυλάτος με τους Μαχητές - «Τι προσπαθούν να αποδείξουν;»

Οι Διάσημοι βρίσκονται σε πολύ δύσκολη θέση στο σημερινό συμβούλιο του Survivor 4, και συγκεκριμένα, ο Περικλής Κονδυλάτος, φάνηκε να είναι πραγματικά έξαλλος με τους Μαχητές για το τρόπο με τον οποίο διαχειρίζονται τις νίκες τους.

Ο εκνευρισμός τους ήταν εμφανής στο πρώτο συμβούλιο αποχώρησης, με τον Περικλή Κονδυλάτο να παίρνει το λόγο και να τον απευθύνει στον Κώστα Παπαδόπουλο, που είπε στην ομάδα των Διασήμων, ότι οι Μαχητές θα τους νικούν συνέχεια. Ο Κονδυλάτος ανέφερε, ότι οι Μαχητές μπορεί να κερδίζουν σχεδόν συνέχεια, αλλά συμπεριφέρονται σαν να έχουν μονίμως κάτι να αποδείξουν, γεγονός που φάνηκε και από τον τρόπο με τον οποίο αντέδρασαν όταν πήγαν στην παραλία.

Από την πλευρά του, ο ζαχαροπλάστης επιχείρησε να… μαζέψει την κατάσταση, δικαιολογώντας τη στάση του σε εκείνο το σημείο, αλλά ήταν βέβαιο πως οι ατάκες του έκαναν τους Διάσημους να θέλουν όσο τίποτε άλλο την εκδίκηση στο επόμενο αγώνισμα.

Ποιοι παίκτες θα μπουν στα επόμενα επεισόδια του Survivor

Εδώ και καιρό σας έχουμε αποκαλύψει πως στην ομάδα των Μαχητών στο Survivor είναι έτοιμη να μπει η Ελίζαμπεθ Ελέτσι. Το Πρωινό ήρθε σήμερα να επιβεβαιώσει το ρεπορτάζ μας και να το ενισχύσει αποκαλύπτοντας πως στην ομάδα των Διάσημων θα προστεθεί ο Γιώργος Χειμωνέτος.

Σύμφωνα λοιπόν με όσα είπε ο Αλέξης Μίχας μέσα στις επόμενες ημέρες και τα δυο αυτά πρόσωπα θα κάνουν την εμφάνισή τους. Παράλληλα στο Survivor έκλεισε η συμμετοχή ενός πολύ μεγάλου βετεράνου ποδοσφαιριστή, ενώ οι συζητήσεις με την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου συνεχίζονται.

Στους Μαχητές μπαίνει ο Μανώλης Μπούχλης

Στο χθεσινό επεισόδιο του Survivor το spoiler του Youweekly.gr έπεσε μέσα για ακόμα μια φορά και παρακολουθήσαμε την είσοδο δυο νέων παικτών στις ομάδες! Τις επόμενες ημέρες θα υπάρξουν κι άλλες προσθήκες, μια από τις οποίες θα είναι και του καταδρομέα Μανώλη Μπούχλη.

Το Μάρτιο του 2019 είχε ανεβάσει video, στο οποίο φαινόταν ο ίδιος να τραγουδά το «Μακεδονία Ξακουστή» κατά τη διάρκεια άλματος, που είχε πραγματοποιήσει με αλεξίπτωτο από στρατιωτικό ελικόπτερο.

Συγκεκριμένα, μετά από παρέμβαση του Υπουργού Εθνικής Άμυνας Βαγγέλη Αποστολάκη, αλλά και τη θύελλα των αντιδράσεων, που προκάλεσε η τιμωρία του, ο Κρητικός κομάντο δικαιώθηκε. To Στρατοδικείο Λάρισας τον αθώωσε, παμψηφεί.

Πήρε την “πουλάδα” και επέστρεψε στην 1η Μοίρα Αλεξιπτωτιστών (1Η ΜΑΛ), που έχει έδρα το Μάλεμε της Κρήτης, Επειδή όμως, παραβίασε τους κανόνες ασφαλείας κάνοντας χρήση του κινητού του τηλεφώνου, τιμωρήθηκε με έξι ημέρες κράτηση. Το θέμα του καταδρομέα Εμμανουήλ Μπούχλη έφτασε και στη Βουλή. Ο τότε τομεάρχης Άμυνας της ΝΔ Βασίλης Κικίλιας κατέθεσε στη Βουλή ερώτηση προς τον Υπουργό Εθνικής Άμυνας για το θέμα και για το αν «έχουν εκδοθεί διαταγές σχετικά με απαγόρευση του άσματος «Μακεδονία Ξακουστή» .

Τελικά αποσαφηνίστηκε ότι το θέμα με τον εν λόγω καταδρομέα ήταν η ασφάλεια της πτώσης με αλεξίπτωτο και όχι το άσμα. Για αυτό το λόγο η Σχολή Αλεξιπτωτιστών Ασπροπύργου τον απέβαλε. Ο Μανώλης ασχολείται με το kick boxing αλλά και το modeling και συνεργάζεται με πρακτορείο για δουλειές στην Ελλάδα και την Τσεχία. Στο μεταξύ μέχρι πρότινος ασχολούνταν με την εστίαση στην Κρήτη, δουλεύοντας σε μεγάλο εστιατόριο του νησιού.

Δείτε φωτογραφίες του στο Athensmagazine.gr