Αποκλειστικές φωτογραφίες από την ημέρα γενεθλίων του Σάκη Ρουβά

Τα δώρα και οι εκπλήξεις που του έκαναν η Κάτια και τα παιδιά

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Αποκλειστικές φωτογραφίες από την ημέρα γενεθλίων του Σάκη Ρουβά

Με τραγούδια και με τα τέσσερα παιδιά του να του ετοιμάζουν την τούρτα-έκπληξη μαζί με τη μαμά τους Κάτια ξεκίνησε το πρωινό των γενεθλίων του Σάκη Ρουβά, που έκλεισε τα 48 του χρόνια. Ο αιώνιος έφηβος ποπ σταρ, που περνά το εορταστικό lockdown με όλη την οικογένεια στο σπίτι, πήρε το ωραιότερο δώρο, αφού τα παιδιά του είχαν στήσει μια... γλυκιά συνωμοσία μεταξύ τους για του μείνει αυτή η μέρα αξέχαστη.

Ετοίμασαν κάρτες με τις ευχές τους και έδωσαν τα δώρα τους στον μπαμπά τους λίγο πριν του τραγουδήσουν το “Happy Birthday”, με τη συγκινημένη Κάτια να δίνει αγκαλιές και φιλιά στον άντρα της ζωής της. Οι υπόλοιποι φίλοι και συγγενείς, λόγω των συνθηκών, του έστειλαν διαδικτυακά τις ευχές τους, με τη μητέρα του, ωστόσο, από την Κέρκυρα να είναι από τις πρώτες που ευχήθηκε τηλεφωνικά στον γιο της.

Από την ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΜΠΟΥΣΙΟΥ για το περιοδικό You

Η υπόλοιπη μέρα, εξαιτίας και του ηλιόλουστου καιρού, κύλησε με ποδηλατάδα κοντά στο σπίτι τους και βόλτα. Όλη η οικογένεια Ρουβά φόρεσε τις φόρμες της, έβαλε τα αθλητικά της παπούτσια και ο μεγαλύτερος γιος τους Αλέξανδρος μαζί με την πρωτότοκη Αναστασία ξεκίνησαν τις... κόντρες. Πάντα, βέβαια, υπό την επιτήρηση του μπαμπά Σάκη και της μαμάς τους!

Αποκλειστικές φωτογραφίες του Σάκη Ρουβά με την οικογένειά του

Σάκης Ρουβάς γενέθλια

Περισσότερες στο περιοδικό You που κυκλοφορεί κάθε Τετάρτη σε όλα τα περίπτερα μόνο με 1,5 ευρώ

Ρόδα είναι και γυρίζει!

Ο γιος του Αλέξανδρος έχει κληρονομήσει την αθλητική του φύση και ο Σάκης δεν χάνει ευκαιρία να τον έχει μαζί του σε διάφορες δραστηριότητες. Στη βόλτα τους, ωστόσο, το ποδήλατο του μικρού φαίνεται πως προς στιγμήν μπλόκαρε και εκείνος πήρε την πρωτοβουλία να το φτιάξει για να συνεχίσουν με άνεση, και κυρίως με ασφάλεια, τη βόλτα τους.

Ωστόσο πριν από λίγες ημέρες είχε γενέθλια και η κόρη τους! Δείτε τις αναρτήσεις τους.