Ραγίζει καρδιές ο Γιώργος Λέντζας για τον καρκίνο της μητέρας του - «Στον αδερφό μου δεν το είπαμε ποτέ γιατί..»

Η συγκινητική εξομολόγηση του

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Ραγίζει καρδιές ο Γιώργος Λέντζας για τον καρκίνο της μητέρας του - «Στον αδερφό μου δεν το είπαμε ποτέ γιατί..»

Ο Γιώργος Λέντζας βρέθηκε καλεσμένος στο Σημείο Συνάντησης της ΕΡΤ το βράδυ της Δευτέρας και συγκίνησε με τις δηλώσεις του αναφορικά με τον καρκίνο που πέρασε η μητέρα του.

Ο Γιώργος Λέντζας αναφέρθηκε κυρίως για τις δύσκολες στιγμές που βίωσε όσο βρισκόταν στην τελευταία σεζόν των γυρισμάτων του «Word Party» λόγω της αρρώστιας της μητέρας του ενώ την ίδια στιγμή και τα δύο αδέρφια του ήταν στο εξωτερικό.

Ο ίδιος είπε χαρακτηριστικά: «Τότε ήμασταν στην τελευταία χρονιά του World Party, ο αδερφός μου ο μεγάλος έκανε το μεταπτυχιακό του στην Ιταλία και ο μεσαίος δούλευε στην Ιρλανδία. Κανείς δεν ήταν στην Ελλάδα. Ξαφνικά αρρωσταίνει η μητέρα μου. Στον μεγάλο μου αδερφό δεν το είπαμε ποτέ γιατί θα παρατούσε τις σπουδές και θα γυρνούσε και συζητούσαμε μήπως αφήσω εγώ τα γυρίσματα.

Τότε μου είχε πει να περιμένω, γιατί κι εκείνος είχε κάποιες συνεντεύξεις κλπ. Είμαι σίγουρος, αν και δεν μου το έχει παραδεχτεί ποτέ, ότι σαμποτάρισε τον εαυτό του στις συνεντεύξεις του, προκειμένου να βρει ένα κίνητρο να φύγει από την Ιρλανδία και να είναι εκείνος στην Ελλάδα. Θεωρώντας ότι εγώ κατά μία έννοια, η ευκαιρία που είχα ήταν ανώτερη από τη δική του. Ξέρω ότι δε θα το παραδεχτεί ποτέ». Ωστόσο, ποιες είναι οι σχέσεις του σήμερα με τον Σάκη Τανιμανίδη;

Λίγα λόγια για τον Γιώργο Λέντζα

Ο Γιώργος Λέντζας γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Θεσσαλονίκη. Είναι δημοσιογράφος και έχει καταγωγή από τον Τύρναβο της Θεσσαλίας. Ποια είναι η ηλικία του; Δείτε παρακάτω

Σπούδασε Δημοσιογραφία και Επικοινωνία στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης και το 2011 πήγε για σπουδές στην Αυστραλία.

Επιστρέφοντας από την Αυστραλία βρήκε δουλειά στο World party μέσω αγγελίας σε εφημερίδα και παράλληλα εργάστηκε για δύο χρόνια ως barman.

Το 2013 γύρισε την Αμερική (από το Σικάγο μέχρι το Λος Άντζελες) με ωτοστόπ. Ο Γιώργος Λέντζας γεννήθηκε το 1990.