Μουτσινάς - Μαλέσκου απαντούν για το unfollow που έχουν κάνει μεταξύ τους

Τι αποκάλυψαν;

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Μουτσινάς - Μαλέσκου απαντούν για το unfollow που έχουν κάνει μεταξύ τους

Η Κατερίνα Καινούργιου και το Ευτυχείτε εισέβαλε στο πλατό του Καλό Μεσημεράκι με τον Νίκο Μουτσινά να απαντά για το αμοιβαίο unfollow που έγινε με την Ιωάννα Μαλέσκου.

Χθες το πρωί ο Αλέξης Μίχας αποκάλυψε στο Πρωινό το συγκεκριμένο περιστατικό με τα unfollow και έκτοτε αποτέλεσε νούμερο ένα θέμα συζήτησης και απασχόλησης.

Έτσι, ο Νίκος Μουτσινάς απάντησε: «Δεν έχουμε ακολουθηθεί ποτέ με την κοπέλα. Η Κατερίνα θέλει να ακολουθώ μόνο εκείνη. Θες να κάνω Unfollow κάποιες; την μισή πρωινή ζώνη, είναι ντροπή.

Από το πουθενά η Ιωάννα Μαλέσκου να με ακολουθήσει; Και πρέπει και εγώ να την ακολουθήσω μετά; Για πόσες ημέρες θέλετε θέμα για να το βρούμε».

Από την μεριά της, η Ιωάννα είπε στην κάμερα του Ευτυχείτε: «Παιδιά δεν υπάρχει τίποτε, ούτε καν τέτοιο θέμα συζήτησης, έχουμε άριστες σχέσεις και ειλικρινά αναρωτιέμαι γιατί πρέπει να έχουμε πρόβλημα.

Ποτέ δεν έγινε το unfollow, αλλά ούτε και follow. Δεν νομίζω ότι κρίνονται οι σχέσεις ούτε οι επαγγελματικές, αλλά ούτε γενικά οι σχέσεις από το ποιον ακολουθούμε. Θα τον κάνω αν με κάνει και αυτός.

Τελευταία ακούω για το ποιος οφείλει τι και σε ποιόν και για αχαριστία προς το πρόσωπο του Νίκου Μουτσινά. Όταν άνθρωποι γνωρίζουν και δείχνουν την ευγνωμοσύνη τους χωρίς να το διατυμπανίζουν, λέει πολλά».

Η απρόσμενη εισβολή της Μαλέσκου στο Καλό Μεσημεράκι - Έπαθε σοκ ο Μουτσινάς

Το μεσημέρι της Δευτέρας ένα πρόσωπο «φωτιά» εισέβαλλε στο πλατό του Νίκου Μουτσινά με τον ίδιο να βρίσκεται στο απόλυτο σοκ.

Μια πολύ γλυκιά έκπληξη αποφάσισε να του κάνει η αγαπημένη του Ιωάννα Μαλέσκου στο Καλό Μεσημεράκι με αφορμή την ονομαστική του εορτή η οποία μόλις στόλισε φαντασμαγορικά το σπίτι της!

Ο παρουσιαστής καθώς έβλεπε ένα βίντεο από την εκπομπή της Ιωάννα μέσω του οποίου του έστελνε εκείνη και η drag queen Τζούτζομπι τις ευχές τους ξαφνικά εισέβαλλε στο πλατό το σκυλάκι της, Μπαλού, κρατώντας στο στόμα της δώρα και γράμμα.

Ενώ, λοιπόν, ο Νίκος Μουτσινάς διάβαζε το γράμμα, η Ιωάννα «εισέβαλλε» στο πλατό κρατώντας στα χέρια της μία χριστουγεννιάτικη τούρτα!

Ο παρουσιαστής φυσικά σοκαρίστηκε με την ξανθιά καλλονή να του λέει: «Χρόνια πολλά, να χαίρεσαι το όνομά σου»!

«Ευχαριστώ πάρα πολύ», είπε ο Νίκος Μουτσινάς.

Ενώ η Ιωάννα συνέχισε να τον πειράζει, λέγοντας: «Σε βλέπω να στάζεις… Λιώνεις για μένα;».