Ανατριχιάζει η Μορφούλα Ντώνα με την εξομολόγηση της για το μωρό που έχασε - «Τι έκανα λάθος;»

Συγκλονίζει η δήλωση της

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Ανατριχιάζει η Μορφούλα Ντώνα με την εξομολόγηση της για το μωρό που έχασε - «Τι έκανα λάθος;»

Η Μορφούλα Ντώνα μίλησε στην κάμερα του Happy Day και συγκεκριμένα στην Όλγα Λαφαζάνη το πρωί της Τρίτης και συγκλόνισε με την εξομολόγηση της για το μωράκι που είχε χάσει στο παρελθόν.

Η Ολυμπιονίκης αναφέρθηκε, μέσα σε όλα, για τις δυσκολίες που βίωσε για έξι χρόνια μέχρι να καταφέρει να γίνει μαμά αλλά και στο μωρό που έχασε κατά την διάρκεια της εγκυμοσύνης της.

Η Μορφούλα Ντώνα είπε χαρακτηριστικά: «Ο μικρός απολαμβάνει την καραντίνα γιατί έχει 24 ώρες τη μαμά του. Μετά από πολλά χρόνια προσπάθειας κάναμε εξωσωματική. Όσες γυναίκες προσπαθούν, να μη το βάλουν κάτω. Αξίζει να ζήσεις τη μητρότητα.

Έβαλα το τεστ εγκυμοσύνης κάτω από το χριστουγεννιάτικο δέντρο και είπα στον άντρα μου “αν όλα πάνε καλά, την επόμενη χρονιά θα έχουμε μωράκι”. Τους δύο πρώτους μήνες ήταν δίδυμη η κύηση, αλλά το ένα μωράκι παλινδρόμησε. Η πρώτη μου σκέψη ήταν «τι έκανα λάθος;». Τελικά όλα είναι θέμα φύσης.

Πάντα είμαστε αγαπημένοι με τον σύζυγό μου. Δεν ήταν έρωτας με την πρώτη ματιά, με πολιόρκησε πολύ καιρό. Ο σύζυγός μου θέλει να ονομάσουμε το παιδί “Δίας”», κατέληξε λέγοντας η Μορφούλα Ντώνα η οποία στο παρελθόν είχε αναφερθεί ξανά στην αποβολή που είχε.

Λίγα λόγια για την Μορφούλα Ντώνα

Η Ευμορφία Ντώνα περισσότερο γνωστή ως Μορφούλα Ντώνα (γεννηθείσα στις 23 Αυγούστου 1984 στα Γρεβενά) είναι Ελληνίδα αθλήτρια στην ατομική και ομαδική ρυθμική γυμναστική. Εκπροσωπεί την Ελλάδα σε διεθνείς διαγωνισμούς.

Συμμετείχε στους ολυμπιακούς αγώνες του 2000 στο Σίδνεϊ. Επίσης αγωνίστηκε στο παγκόσμιο πρωτάθλημα, συμπεριλαμβανομένου του παγκόσμιου πρωταθλήματος ρυθμικής γυμναστικής του 1999, 2005 και 2007.