Η Εριέττα πριν γίνει η "Βασιλική κόμπρα" του Bachelor είχε πάει στο Shopping Star

Τότε δεν είχε καμία σχέση με την συμπεριφορά και την εμφάνιση της σήμερα

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Η Εριέττα πριν γίνει η

Και όπως, η Εριέττα πριν μπει στο Bachelor, ήταν σαν ένας άλλος άνθρωπος. Πολύ πριν γίνει "Βασιλική κόμπρα" και συγκεκριμένα, πριν 2 χρόνια είχε πάει στο Shopping Star. Εμφανισιακά δεν έχει καμία σχέση με το σήμερα, ένα γεγονός που σχολίασε μέχρι και η Κατερίνα Καραβάτου έντονα.

Η 21χρονη είχε λάβει μέρος στο παιχνίδι με τη Βίκυ Καγιά και ήταν πολύ διαφορετική, τόσο στην εξωτερική εμφάνισή της όσο και στο στιλιστικό κομμάτι, καθώς τα ρούχα που είχε επιλέξει ήταν πολύ "καθωσπρέπει" και σύμφωνα με την fashion expert "μεγαλίστικα".

Σήμερα, ωστόσο οι εμφανίσεις της είναι "καυτές" και στο Instagram με κάθε ανάρτηση της προκαλεί αναστάτωση στους διαδικτυακούς της φίλους.

Εριέττα - Bachelor: "Ο Παναγιώτης είναι ο τέλειος και ιδανικός άντρας για κάθε γυναίκα"

Ο αγαπημένος Αλέξανδρος Κοψιάλης που σε λίγο καιρό θα γίνει μπαμπάς και έκανε και πρόταση γάμου στην αγαπημένη του, συνεχίζει και μέσα στην καραντίνα να σκορπίζει στιγμές απείρου κάλους με τις κατακραυγές του στο Youtube! Το απόγευμα της Τετάρτης δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Youtube ένα βίντεο που είχε γυρίσει με την Σία Βοσκανίδου και την Εριέττα από το The Bachelor και το τι είπαν... δεν λέγεται!

Αφού πρώτα δεν μπορούμε να μην σχολιάσουμε την απίστευτη αλλαγή που έχει κάνει η Εριέττα στην εμφάνισή της μετά το παιχνίδι: έχει προσθέσει χείλη, βλεφαρίδες κλπ, θα συνεχίσουμε αναφέροντας πως στην κατακραυγή αυτή όλα περιτριγυριζόντουσαν γύρω από την συμμετοχή τους στο ριάλιτι του ALPHA.

Γενικά ο Αλέξανδρος Κοψιάλης έχει ένα δικό του μοναδικό χιούμορ και τρόπο για το πως θα προσεγγίσει τον κάθε ένα που έχει απέναντί του. Η αλήθεια είναι πως την Εριέττα την τρόλαρε αρκετά, αφού του έδινε φυσικά και η ίδια τα πατήματα με τον αέρα 100 καρδιναλίων που είχε. Από την άλλη η Σία ήταν ήρεμη και κόσμια.

Η Εριέττα με την φόρα που είχε πάρει πριν καν μπει στο αμάξι για να ξεκινήσει το γύρισμα, δεν άφησε κανέναν αστόλιστο, αφού πρώτα έκραξε όλες τις συμπαικτριές της στο The Bachelor, αποθεώνοντας εννοείται τον Παναγιώτη Βασιλάκο., και μετά ξεκίνησε να ρίχνει λάσπη και σε γνωστές παρουσιάστριες.

Το βίντεο πραγματικά αξίζει να το δείτε πάντως!