Μαρία Ηλιάκη - Κατερίνα Καινούργιου: Η σχέση τους σήμερα και τα μηνύματα που αντάλλαξαν

Έγινε η αποκάλυψη στον αέρα του Ευτυχείτε

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Μαρία Ηλιάκη - Κατερίνα Καινούργιου: Η σχέση τους σήμερα και τα μηνύματα που αντάλλαξαν

Η Μαρία Ηλιάκη και η Κατερίνα Καινούργιου είχαν συνεργαστεί στο παρελθόν στην εκπομπή «Δέστε τους» αλλά έκτοτε η σχέση τους είναι απλά τυπική.

Οι δύο παρουσιάστριες δεν είχαν κάποια σύγκρουση μεταξύ τους αλλά οι επαφές του και η επικοινωνία τους είχαν παγώσει με τα χρόνια.

Σήμερα το πρωί, ωστόσο, οι συνεργάτες της Κατερίνας στο Ευτυχείτε την ρώτησαν για το τι σχέση διατηρεί πλέον με την Μαρία Ηλιάκη με την παρουσιάστρια να αποκαλύπτει πως την είδε στον ύπνο της και για αυτό της έστειλε και μήνυμα.

Η Κατερίνα Καινούργιου είπε χαρακτηριστικά: «Την είδα στον ύπνο και της έστειλα μήνυμα. Της είπα ότι “σε είδα στον ύπνο μου, είδα ότι παντρεύεσαι και δε με κάλεσες και εγώ έκλαιγα” και μου είπε “αν παντρευτώ θα το μάθεις».

Μέσα σε όλα, η ίδια τόνισε πως χαίρεται που βλέπει την Μαρία Ηλιάκη να είναι τόσο καλά και ευτυχισμένη ενώ ζει τον απόλυτο έρωτα με τον σύντροφο της στην Ζυρίχη.

Και ο Νίκος Μουτσινάς αποκάλυψε την σχέση του με την Ηλιάκη

Στη σχέση σήμερα του Νίκου Μουτσινά και της Μαρίας Ηλιάκη αναφέρθηκε η παρέα του «Έλα χαμογέλα», με αφορμή πρόσφατη συνέντευξη του παρουσιαστή στο Youtube.

Το λόγο πήρε ο Παύλος Σταματόπουλος, ο οποίος είχε συνεργαστεί στο παρελθόν και με τους δυο παρουσιαστές και έκανε αποκαλύψεις.

«Το γεγονός πως την έχει καλέσει στην εκπομπή και δεν έχει πάει, δεν σημαίνει ότι δεν είναι και φίλοι. Και εμείς τον έχουμε καλέσει τον Νίκο και δεν έχει έρθει. Δεν πάει να πει ότι δεν αγαπιόμαστε» σημείωσε, μέσα σε όλα, ο δημοσιογράφος. «Και εμείς έχουμε στείλει κάμερες και δεν έχει απαντήσει αλλά εμείς τον αγαπάμε και φαντάζομαι και εκείνος μας αγαπάει».

«Το ζητούμενο είναι Εγώ που έχω ζήσει αυτή τη σχέση, της Μαρίας και του Νίκου, είναι μια σχέση που εγώ την θεωρώ πραγματικά μια σχέση ειλικρίνειας. Γιατί όσο καιρό ήταν μαζί, η Μαρία περνούσε πάρα πολύ δύσκολα με διάφορα προσωπικά της και ο Νίκος της στάθηκε. Αντίστοιχα και η Μαρία του έχει σταθεί σε δικά του, προσωπικά, θέματα.

Επομένως εγώ πιστεύω πιο πολύ πως, από τη στιγμή που δεν δουλεύουν μαζί και δεν είναι όλη μέρα μαζί, απομακρύνθηκαν σιγά σιγά. Και η Μαρία λόγω της προσωπικής της ζωής ταξιδεύει αρκετά και στο εξωτερικό. Δεν υπάρχει κάτι συγκεκριμένο αυτή τη στιγμή που να τους δένει» συμπλήρωσε ο δημοσιογράφος. «Δεν νομίζω πως έχουν τσακωθεί. Είναι κάπου στον αέρα το γεγονός ότι υπάρχει τσακωμός», συμπλήρωσε. Ο Νίκος Μουτσινάς ωστόσο βρέθηκε στο επίκεντρο και για το σάλο που δημιουργήθηκε με την αστυνομία.