Έγκυος η Emma Stone - Περιμένει το πρώτο της παιδί

Η πρώτη φωτογραφία με φουσκωμένη κοιλιά

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Έγκυος η Emma Stone - Περιμένει το πρώτο της παιδί

Η αγαπημένη ηθοποιός, Emma Stone θα γίνει μαμά για πρώτη φορά στα 32 της χρόνια. Η είδηση έγινε γνωστή όταν εμφανίστηκε με φουσκωμένη κοιλίτσα παρέα με τον αγαπημένο της Dave McCary.

Το ζευγάρι που γνωρίστηκε το 2016 παντρεύτηκε μυστικά τον περασμένο Σεπτέμβριο ενώ ο κορωνοϊός της χάλασε τα σχέδια να ντυθεί νυφούλα στις 14 Μαρτίου στο Los Angeles.

Η Emma Stone είναι ήδη σε προχωρημένη εγκυμοσύνη και στο πλευρό της έχει εκτός του συζύγου της και την μαμά της, με την οποία έχουν μια ξεχωριστή και πολύ δεμένη σχέση.

Emma Stone έγκυος

Ποια είναι η Emma Stone

Η Στόουν επέλεξε το όνομα "Έμμα" όταν έκανε εγγραφή στο Σωματείο Ηθοποιών (Screen Actors Guild - SAG) και το όνομα "Έμιλι Στόουν" ήταν ήδη καταχωρημένο. Η οικογένεια και οι φίλοι της την φωνάζουν Έμιλι.[4] Αν και είναι γνωστή ως κοκκινομάλλα, η Στόοουν στην πραγματικότητα είναι φυσική ξανθιά. Κατάφερε να κερδίσει τον πρώτο της ρόλο ως έφηβη, αφού πρώτα έβαψε τα μαλλιά της καστανά σκούρα.

Ο κινηματογραφικός παραγωγός Judd Apatow την άλλαξε από μελαχρινή σε κοκκινομάλλα για το ρόλο της στην ταινία Superbad. Επέστρεψε στο ξανθό για την ταινία The Amazing Spider-Man.Η Στόουν μετακόμισε από το Λος Άντζελες στο Γκρίνουϊτς Βίλατζ της Νέας Υόρκης το 2009. Το 2015 μετακόμισε πίσω στο Λος Άντζελες. Έχει έναν σκύλο, τον Ρεν (Ren). Η μητέρα της Στόουν διαγνώστηκε με καρκίνο του μαστού και θεραπεύτηκε το 2008. Το 2010 για να γιορτάσει τα δυο χρόνια από τη θεραπεία της μητέρας της, η Στόουν έγραψε ένα γράμμα στον Paul McCartney ζητώντας του να ζωγραφίσει δυο πόδια πουλιών, επειδή το τραγούδι "Blackbird" των The Beatles από το 1968 είναι το αγαπημένο τραγούδι της μητέρας της.

Ο McCartney το έκανε και έτσι η Στόουν και η μητέρα της τα έκαναν τατουάζ στους καρπούς των χεριών τους. Από τότε, η Στόουν έχει δουλέψει με τη Revlon και το Stand Up to Cancer για να βοηθήσει στην αντιμετώπιση του καρκίνου των γυναικών. Η Στόουν ξεκίνησε σχέση με τον συμπρωταγωνιστή της στο The Amazing Spider-Man, Άντριου Γκάρφιλντ το 2011. Παρ' όλ' αυτά, όπως και ο Γκάρφιλντ αποκάλυψε σε συνέντευξή του, χώρισαν το 2015.