Θέλει για πρωθυπουργό τη Μενεγάκη ο Νίκος Μουτσινάς - «Σκέψου να σου ανακοινώνει το lockdown»

Έδωσε από ένα Υπουργείο σε κάθε celebrity!

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Θέλει για πρωθυπουργό τη Μενεγάκη ο Νίκος Μουτσινάς - «Σκέψου να σου ανακοινώνει το lockdown»

Ο Νίκος Μουτσινάς στη σημερινή εκπομπή του θέλησε να σχολιάσει τον ανασχηματισμό της κυβέρνησης που έγινε χθες και έτσι, αφού έδωσε από ένα υπουργείο σε κάθε celebrity, τόνισε πως θέλει την Ελένη Μενεγάκη για πρωθυπουργό.

Ο παρουσιαστής βρήκε τον κατάλληλο άνθρωπο από την ελληνική showbiz για να αναλάβει ένα σημαντικό πόστο στην ελληνική κυβέρνηση και μάλιστα, εξήγησε και τον λόγο πίσω από κάθε επιλογή του.

Έτσι, ο Νίκος Μουτσινάς τόνισε πως θα ήθελε για Υπουργό Παιδείας, την Βίκυ Καγιά, Υπουργό Πολιτισμού τον Σάκη Ρουβά, Υπουργό Οικονομίας τον Νίκο Κοκλώνη, ενώ στη θέση για το Υπουργείο Τουρισμού, θα επέλεγε τη δική του Βάνια. Για τον εαυτό του βέβαια κράτησε τη θέση του εκπροσώπου τύπου αφού όπως είπε γράφει πολύ καλά στον φακό. Στη σημερινή εκπομπή του μάλιστα, απάντησε και για το unfollow με την Ιωάννα Μαλέσκου.

Νίκος Μουτσινάς Καλό Μεσημεράκι

Τέλος ανακοίνωσε πως στη θέση του πρωθυπουργού θα έβαζε την Ελένη Μενεγάκη: «Δηλαδή, έχουμε τώρα τον Κύριο Μητσοτάκη. Σκέψου να σου ανακοινώσει η Ελένη το lockdown. Θα έμενες για πάντα μέσα στο σπίτι».

Νίκος Μουτσινάς - ΣΚΑΙ: «Το Καλό Μεσημεράκι θα συνεχιστεί και του χρόνου»

Στο Happy Day μίλησε ο Νίκος Μουτσινάς, ο οποίος απάντησε και για το “Καλό μεσημεράκι” και το μέλλον του στο κανάλι του Φαλήρου, το ΣΚΑΙ.

«Δεν φοβάμαι καθόλου, αλλά δεν ήμουν με κόσμο την Πρωτοχρονιά. Ήμουν με την Άννα Βίσση. Εδώ και ένα χρόνο είμαι vegetarian, τρώω αβγό, τρώω τυρί, αλλά δεν τρώω κρέας», είπε αρχικά ο Νίκος Μουτσινάς για τις ημέρες των εορτών.

«Το Καλό μεσημεράκι θα συνεχίσει και του χρόνου. Μας αρέσει και αφού αρέσει και στον κόσμο, πιστεύω ότι το έχουμε βρει το κομμάτι αυτό, ένα ραντεβού έτσι, χαρούμενο».

Μάλιστα, απάντησε στην κάμερα του Happy Day και για τις πρόσφατες δηλώσεις που έκανε σχετικά με το bullying.