Η μεγάλη αλλαγή στο Instagram του Δημήτρη Πυργίδη μετά το Big Brother

Χαοτικό όπως πάντα

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Η μεγάλη αλλαγή στο Instagram του Δημήτρη Πυργίδη μετά το Big Brother

Μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, ο Δημήτρης Πυργίδης θέλησε να κάνει μία μεγάλη αλλαγή προκειμένου να μνημονεύσει τη συμμετοχή του στο Big Brother και να ανανεώσει την εικόνα του.

Από τη μέρα που αποχώρησε από το ριάλιτι ο Δημήτρης Πυργίδης είναι πολύ ενεργός στα social media και ειδικά στο Instagram, στο οποίο ανεβάζει καθημερινά φωτογραφίες και βίντεο από τις δραστηριότητες με τις οποίες καταπιάνεται ή και στιγμιότυπα από το Big Brother.

Αυτή τη φορά, έκανε ένα κόλπο με τρεις φωτογραφίες, προκειμένου να βάλει το σήμα του Big Brother στο προφίλ του. Άλλωστε πολλοί παίκτες έχουν πει πως πρόκειται για μία εμπειρία ζωής και ο Πυργίδης θέλησε να το δείξει με αυτόν τον τρόπο.

Big Brother Πυργίδης

Big Brother: Η ηλικία και καταγωγή του Δημήτρη Πυργίδη

Ο Δημήτρης Πυργίδης είναι ένας από τους παίκτες του νέου Big Brother στον ΣΚΑΪ ο οποίος κατάγεται από τη Θεσσαλονίκη και είναι επιχειρηματίας.

Τα δυνατά σημεία του Δημήτρη είναι η εκκεντρική του εμφάνιση και η έντονη προσωπικότητά του. Γυμνάζεται καθημερινά, προσέχει τη διατροφή του και στο παρελθόν έχει ασχοληθεί επαγγελματικά με το modeling. Έχει αδυναμία στα ακριβά, γρήγορα αυτοκίνητα αλλά και στις εντυπωσιακές γυναίκες. Όπως ο ίδιος λέει, δήλωσε συμμετοχή στο Big Brother για να προκαλέσει το…χάος!

Στο βίντεο της παρουσίασής του είπε: “Είμαι ο Δημήτρης Πυργίδης. Είμαι από τη Θεσσαλονίκη. Είμαι μοντέλο και επιχειρηματίας. Είμαι χαοτικός, τρελός, απρόβλεπτος. Μου αρέσουν τα γρήγορα αυτοκίνητα. Μου αρέσει η ταχύτητα. Το δυνατό σημείο στην εμφάνισή μου είναι όλη η εμφάνισή μου. Γουστάρω! Το μαλλί για μένα είναι πολύ βασικό. Το θεωρώ φετίχ, τέλος. Τις γυναίκες τις αγαπάμε, τις εκτιμάμε και κάνουμε τα πάντα γι’αυτές. Είναι το αδύναμο φύλο και πρέπει να τις στηρίζουμε. Δε θα έβγαινα με γυναίκα που είναι φουλ καταπιεστική και ματαιόδοξη”

Η μητέρα του είπε: “Ο Δημήτρης είναι ένα παιδί αυτοδημιούργητο, είναι αυτός που είναι, είναι αληθινός. Έχει σαν πρότυπο την οικογένεια, τη θρησκεία, την πατρίδα”

Ο Δημήτρης συνέχισε λέγοντας: “Με τους γονείς μου έχω πάρα πολύ καλή σχέση, είμαστε ένα. Είμαι υπέρ της οικογένειας και θα’θελα κάποια στιγμή να κάνω παιδιά. Στο παιχνίδι του Big Brother μπαίνω καθαρά για να το ζήσω, χωρίς στρατηγικές. Είμαι έτοιμος για όλα. Είμαι έτοιμος για να τα ισοπεδώσω όλα. Κατεβαίνω δυναμικά για να κάνω το χάος. Ποια είναι η ηλικία του; Ο Δημήτρης Πυργίδης είναι 36 ετών.