Νέο look για τη Δανάη Μπάρκα - Πιο ανανεωμένη από ποτέ το 2021

Εσάς πώς σας φαίνεται;

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Νέο look για τη Δανάη Μπάρκα - Πιο ανανεωμένη από ποτέ το 2021

Η Δανάη Μπάρκα δείχνει πως το 2021 τη βρήκε πιο ανανεωμένη από ποτέ και όχι άδικα αφού η φετινή σεζόν είναι η δική της! Μάλιστα, η παρουσιάστρια αποφάσισε να αλλάξει το look στα μαλλιά της και η αλλαγή αυτή, της πάει πολύ!

Η νέα χρονιά αναμένεται να είναι πολύ διαφορετική από την προηγούμενη και έτσι όλοι έχουμε κάνει το δικό μας new year's resolution.

Η Δανάη Μπάρκα από τη μεριά της, αποφάσισε να υποδεχθεί το νέο έτος με μία μικρή αλλαγή στην εμφάνισή της. Έχει δείξει άλλωστε πως έχει μία αδυναμία στις αλλαγές στα μαλλιά αφού τα τελευταία χρόνια έχουμε δει πολλά διαφορετικά hair looks από εκείνη.

«Νέα χρονιά, νέο μαλλί, νέα πράγματα θα ρθουν, νέοι στόχοι, νέα χρώματα, νέα σχέδια.. όλα νέα. Το μόνο που οφείλουμε να κρατήσουμε ίδιο, είναι η αισιοδοξία και το χαμόγελο μας», έγραψε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram η Δανάη Μπάρκα.

Δανάη Μπάρκα μαλλιά

"Έλυσε" τη σιωπή της η Δανάη Μπάρκα για το Πάμε Δανάη - «Εμμονές και κακές κριτικές...»

«Διάβασα ένα άρθρο που μου τα έχωνε. Ότι «αυτά τα γενέθλια ούτε η Ελένη Μενεγάκη». Λες και το κανόνισα μόνη μου, λες και πήρα εγώ τους ανθρώπους και τους παρακάλεσα. «Αυτά τα γενέθλια ούτε η Ελένη Μενεγάκη, που νιώθει σαν σπουδαία παρουσιάστρια και μίλησε όλη η ελληνική σόουμπιζ για την αγάπη που της έχει και αντ’ αυτού παίρνει μια παλάμη με ανοιχτά δάχτυλα». Χοντράδες, ρε παιδί μου. Αλλά επειδή το θέμα δεν είναι τι λέγεται, αλλά από ποιον λέγεται, έχω μάθει ευτυχώς εδώ και χρόνια, τώρα που έχουν τριπλασιαστεί οι εμμονές και οι κακές κριτικές, να το ζυγίζω. Άρα βλέπω πρώτα ποιος λέει τι και μετά αφήνω να επηρεαστώ αν επηρεαστώ».

«Ευτυχώς μέχρι στιγμές δεν υπάρχουν εμμονές πολλές με μένα. Υπάρχει από μία συγκεκριμένη γυναίκα που δεν έχω μπει στον κόπο να ασχοληθώ γιατί, όπου κι αν το πω, όλοι μου λένε να μην ασχολούμαι με την συγκεκριμένη. Οπότε βλέπω πως είναι κοινώς αποδεκτό ότι είναι μια γυναίκα με εμμονές και κακία μέσα της και δεν απαντάω δημόσια. Αν θέλω κάτι, πετάω μια μπηχτούλα και μέχρι εκεί» πρόσθεσε, εμφανώς ενοχλημένη.