STAR: Πήρε αναβολή η πρεμιέρα του MasterChef

Δεν θα γίνει στις 15 Ιανουαρίου

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
STAR: Πήρε αναβολή η πρεμιέρα του MasterChef

Αναβολή πήρε η πρεμιέρα του MasterChef, σύμφωνα με ρεπορτάζ της εκπομπής «Ευτυχείτε». Μπορεί να ήταν να γίνει στις 15 Ιανουαρίου στο STAR, ωστόσο θα αργήσει ακόμη λίγες ημέρες.

Μπορεί να ήθελαν να βγει στον αέρα νωρίς για να προλάβουν το Survivor που κάνει απίστευτα υψηλή τηλεθέαση, ωστόσο θέλουν πρώτα να γυρίσουν αρκετά επεισόδια πριν ξεκινήσει.

MasterChef  STAR αναβολή πρεμιέρας

Όπως ανέφερε η εκπομπή, το MasterChef φέτος θα είναι διαφορετικό λόγω κορωνοϊού. Δεν θα υπάρχουν εξωτερικές δοκιμασίες και όλα θα γίνονται μέσα στην κουζίνα του ριάλιτι γι' αυτό και τα επεισόδια δεν θα έχουν μεγάλη διάρκεια.

Η πρεμιέρα λοιπόν, αναμένεται όπως φαίνεται να γίνει στις 25 Ιανουαρίου.

Όλες οι αλλαγές που θα δούμε στο Masterchef

Σύμφωνα με δημοσίευμα της RealLife στο MasterChef δεν θα υπάρχουν coaches. Οι τρεις σεφ θα είναι απλά κριτές και παύουν να έχουν ρόλο μέντορα για τα δικά τους παιδιά.

Οι κανόνες των προηγούμενων κύκλων του MasterChef, που κάθε κριτής διάλεγε εφτά παίκτες για την ομάδα του, καταργούνται όπως και οι «team Κουτσόπουλος», «team Κοντιζάς», «team Ιωαννίδης», αλλά και οι κονκάρδες στο πέτο.

MasterChef 5 γυρίσματα

Επίσης, στις αρχικές οντισιόν, όποιος παίκτης εξασφαλίζει τρία «ναι» θα περνά απευθείας στο σπίτι του MasterChef. Δηλαδή θα είναι σαν golden pass που θα δίνεται σε εξαιρετικές περιπτώσεις.

Αλλαγές φέρνει και ο covid-19. Σύμφωνα με την εφημερίδα, θα υπάρχουν μεγαλύτερες αποστάσεις ανάμεσα στους πάγκους, στις ομαδικές δοκιμασίες οι παίκτες θα φορούν γάντια, ενώ κατά την παρασκευή των πιάτων από τα οποία θα κριθούν, οι παίκτες οφείλου να ετοιμάζουν ατομικές μερίδες για κάθε κριτή, ώστε να μη δοκιμάζουν πλέον από το ίδιο πιάτο. Οι οντισιόν και τα bootcamp έχουν ολοκληρωθεί και πλέον οι 24 παίκτες βρίσκονται ήδη στο σπίτι του MasterChef.