Το άγνωστο ραντεβού Σκορδά - Λιάγκα με τον Δημήτρη Κοντομηνά όσο ήταν στο MEGA

Το αποκάλυψε για πρώτη φορά!

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Το άγνωστο ραντεβού Σκορδά - Λιάγκα με τον Δημήτρη Κοντομηνά όσο ήταν στο MEGA

Η Φαίη Σκορδά αποκάλυψε για πρώτη φορά, ένα άγνωστο ραντεβού που είχε κάνει μαζί με τον Γιώργο Λιάγκα, με τον Δημήτρη Κοντομηνά, όσο παρουσίαζαν το πρωινό του MEGA.

Συγκεκριμένα, η παρουσιάστρια με αφορμή μία συζήτηση για τον Κώστα Σούσουλα που έφυγε από τον Alpha και πήγε στο Mega ως διευθυντής προγράμματος, έκανε γνωστό ότι είχε κάνει ραντεβού με τον Δημήτρη Κοντομηνά ενώ βρισκόταν στο «Μεγάλο Κανάλι».

«Είχαμε κάνει ένα ραντεβού με τον κύριο Κοντομηνά χρόνια πριν, όταν ήμασταν στο Mega», αποκάλυψε.

Σκορδά Λιάγκα mega

«Πολύ ωραία ιστορία, πρωταγωνιστούσαν τα γεμιστά», συμπλήρωσε και όλοι ξέσπασαν σε γέλια. «Τι γελάτε; Όντως γεμιστά φάγαμε», τους απάντησε η παρουσιάστρια της εκπομπής. Νωρίτερα ωστόσο έγινε χαμός με το ξέσπασμα του Ουγγαρέζου.

Άφωνη η Φαίη Σκορδά - Το άγνωστο τηλεφώνημα του Παπαδάκη με τον Ηλιόπουλο

Καλεσμένος στο Πρωινό βρέθηκε ο Γιώργος Παπαδάκης και με μια αποκάλυψη που έκανε για το σύντροφο της Φαίης Σκορδά, Νίκο Ηλιόπουλο, η παρουσιάστρια έμεινε άφωνη.

Πάνω στη συζήτηση ο παρουσιαστής αιφνιδίασε την παρουσιάστρια όταν έκανε γνωστό πως έχει γνωριστεί με τον επιχειρηματία τηλεφωνικός. Ένα γεγονός που η ίδια δεν γνώριζε.

«Στα προσωπικά σου δε ξέρω. Μπορώ να σου απαντήσω αύριο για τα προσωπικά σου; Αφού μιλήσω πρώτα. Γιατί έχω γνωριστεί.Τηλεφωνικά. Έχουμε γνωριστεί τηλεφωνικά. Έχω γνωρίσει έναν άνθρωπο τηλεφωνικά» είπε με την Φαίη να τον ρωτάει τι εννοείς.

«Για άσχετο λόγο μιλήσαμε. Δεν είχε να κάνει για σένα, αλλά κατέληξε για σένα» είπε ο Γιώργος Παπαδάκης στη Φαίη Σκορδά, η οποία πριν λίγο καιρό έκανε την πρώτη τους κοινή ανάρτηση.