Στο Survivor 4 ο Θανάσης Ευθυμιάδης;

Η πρόταση που δέχτηκε και η απάντηση του στο Πρωινό

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Στο Survivor 4 ο Θανάσης Ευθυμιάδης;

Ο Θανάσης Ευθυμιάδης παραχώρησε συνέντευξη στο Πρωινό και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην πρόταση που δέχτηκε για το Survivor 4, αλλά και το λόγο που την απέρριψε αμέσως.

Για αυτό το λόγο δεν θέλει να πάει στο Survivor 4 ο Θανάσης Ευθυμιάδης

«Έχουμε κάνει τη ζωή μας πολύ απλή, λιτή κι απέριττη. Σίγουρα υπάρχει οικονομική ανάγκη αλλά αυτό είναι μια ιστορία που δεν έχει τέλος. Αποφάσισα να αφεθώ στο θέλημα του Θεού και όλα έρχονται όπως πρέπει. Είμαι ανοιχτός σε προτάσεις αλλά να δεχτώ την πρόταση του Survivor και να πάω σε ένα νησί στου διαόλου τη μάνα και να αφήσω την οικογένειά μου δεν το κάνω όχι για καλά λεφτά, ούτε για όλα τα εκατομμύρια του κόσμου». Ποιος όμως θα κερδίσει σήμερα τον αγώνα σύμφωνα με το spoiler;

Θανάσης Ευθυμιάδης Πρωινό Survivor

Η αναφορά του στον εναλλακτικό του τρόπο ζωής

«Δεν χρειάζεται λεφτά για να βγεις στη βροχή να χορέψεις. Χρειάζεται να εκτιμήσεις τα απλά πράγματα και τους ανθρώπους που έχεις δίπλα σου», είπε αρχικά...

Και τόνισε: «Πλέον βλέπω τη γυναίκα μου και κάνουμε έρωτα, δεν κάνουμε σεξ. Πρέπει να αφήσουμε το σεξ στην άκρη. Αλλιώς τον άνθρωπό σου τον βλέπεις σαν ένα αντικείμενο εκτόνωσης και μόνο. Αν δεν τον δεις πιο ερωτικά τον άνθρωπό σου, αν δεν τον εξυψώσεις στην ιερότητα του ερωτικού τότε τον βλέπεις μόνο σαν αντικείμενο. Κοιτάς τον άνθρωπό σου στα μάτια. Είναι πολύ φθηνό και δωρεάν» είπε εξηγώντας ότι κάθεται οκλαδόν και αντικριστά με τη σύζυγό του ως μία πράξη να κρατούν τη σχέση τους ζωντανή.

Έγινε πρόταση να μπει στο Survivor ξανά η Ειρήνη Κολιδά

Πρόταση για το Survivor 4 έχει γίνει και στην Ειρήνη Κολιδά, την οποία είχαμε ξαναδεί στους στίβους μάχης στον πρώτο κύκλο του ριάλιτι επιβίωσης. Ωστόσο, είχε φύγει γρήγορα, λόγω ατυχήματος που είχε.

Στο παιχνίδι, πρόκειται να μπουν νέα πρόσωπα και στις δυο ομάδες και ήδη έχουν αποκαλυφθεί κάποια από αυτά, εκτός της personal trainer.

Η Ειρήνη Κολιδά η οποία μίλησε στην κάμερα της εκπομπής, Ευτυχείτε και αποκάλυψε: «Κάτι έχει πάρει το αφτί μου! Μία τέτοια απόφαση θα είναι απόφαση ζωής γιατί το παιδί μου έχει μεγαλώσει αρκετά… Τώρα ο Αλέξανδρος είναι 7 και θα είναι μια σοβαρή απόφαση αν θα παρθεί… Το χρωστάω στον εαυτό μου γιατί έφυγα ξαφνικά… Υπάρχει πρόταση ανοιχτή...».