Καλό Μεσημεράκι: Απίστευτη τούμπα για τον floor manager στον αέρα του ΣΚΑΙ

"Έλιωσαν" όλοι στα γέλια

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Καλό Μεσημεράκι: Απίστευτη τούμπα για τον floor manager στον αέρα του ΣΚΑΙ

Ένα απίστευτο περιστατικό σημειώθηκε στον αέρα της εκπομπής Καλό Μεσημεράκι στον ΣΚΑΙ. Ο floor manager, που έχει αγαπηθεί από το κοινό, είχε μια απίστευτη τούμπα την ώρα που τον έδειχνε η κάμερα.

Συγκεκριμένα, ο Στέλιος Κλώνος, έχασε την ισορροπία του και έπεσε με την πλάτη στο πάτωμα, προκαλώντας, αρχικά ανησυχία στο πλατό, αλλά στη συνέχεια γέλιο σε όλους, όπως και στους τηλεθεατές.

Την ώρα λοιπόν που ο Νίκος Μουτσινάς διάβαζε τα καθιερωμένα ερωτικά μηνύματα που λαμβάνει, σηκώθηκε να χειροκροτήσει, αλλά μόλις έκατσε τον πήρε το βάρος πίσω και έπεσε με την Βάνια να τα "χάνει". Ενώ νωρίτερα χαμός για τον Μουτσινά έγινε στο Πρωινό.

Καλό Μεσημεράκι τούμπα Στέλιου Κλώνου

Δείτε και το σημερινό ανέκδοτο της Βάνιας

Νίκος Μουτσινάς - ΣΚΑΙ: «Το Καλό Μεσημεράκι θα συνεχιστεί και του χρόνου»

Στο Happy Day μίλησε ο Νίκος Μουτσινάς, ο οποίος απάντησε και για το “Καλό μεσημεράκι” και το μέλλον του στο κανάλι του Φαλήρου, το ΣΚΑΙ.

«Δεν φοβάμαι καθόλου, αλλά δεν ήμουν με κόσμο την Πρωτοχρονιά. Ήμουν με την Άννα Βίσση. Εδώ και ένα χρόνο είμαι vegetarian, τρώω αβγό, τρώω τυρί, αλλά δεν τρώω κρέας», είπε αρχικά ο Νίκος Μουτσινάς για τις ημέρες των εορτών.

Για αυτό συνεχίζει ο Νίκος Μουτσινάς με το Καλό Μεσημεράκι στον ΣΚΑΙ

«Το Καλό μεσημεράκι θα συνεχίσει και του χρόνου. Μας αρέσει και αφού αρέσει και στον κόσμο, πιστεύω ότι το έχουμε βρει το κομμάτι αυτό, ένα ραντεβού έτσι, χαρούμενο».

Μάλιστα, απάντησε στην κάμερα του Happy Day και για τις πρόσφατες δηλώσεις που έκανε σχετικά με το bullying.