Έχουν πάρει «φωτιά» οι ετοιμασίες για την Φάρμα - Εκεί θα γίνουν τα γυρίσματα

Όλες οι εξελίξεις για το ριάλιτι

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Έχουν πάρει «φωτιά» οι ετοιμασίες για την Φάρμα - Εκεί θα γίνουν τα γυρίσματα

«Φωτιά» έχουν πάρει οι ιθύνοντες για την ετοιμασία του νέου ριάλιτι του ΑΝΤ1 «Φάρμα» με όλες τις νέες εξελίξεις να ανακοινώνονται σήμερα.

Το πρωί της Τετάρτης, ο δημοσιογράφος Αλέξης Μίχας ανέφερε στο Πρωινό όλες τις εντατικές προετοιμασίες που γίνονται για το συγκεκριμένο ριάλιτι, κάνοντας και κάποιες ενδιαφέρουσες αποκαλύψεις.

Ο δημοσιογράφος ανέφερε ότι το παιχνίδι επιστρέφει με αρκετές εκπλήξεις και οι δηλώσεις των συμμετοχών έχουν ξεπεράσει τις 4.000.

Παράλληλα, έπαιξαν και πλάνα από τις εργασίες που τρέχουν για την ολοκλήρωση του ριάλιτι ενώ οι εγκαταστάσεις εκτείνονται σε 23 στρέμματα, θα υπάρχει στάβλος με ζώα καθώς και ένας αχυρώνας για τα αγωνίσματα.

Μάλιστα, ένα ακόμη πρόσωπο έκπληξη φαίνεται να δέχτηκε πρόταση για την Φάρμα, εκτός από την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου, και αυτός δεν είναι άλλος παρά από τον Γιώργο Χειμωνέτο, ο οποίος συνδέθηκε τηλεφωνικά με την εκπομπή και αποκάλυψε:

«Η αλήθεια είναι ότι συζητάω και για το Survivor και για την Φάρμα. Μου έγινε πρόταση για να βοηθήσω αγωνιστικά τους διάσημους. Θεωρώ ότι επειδή είμαι αθλητής θα τα καταφέρω. Υπάρχει προσέγγιση και από την Φάρμα».

Φάρμα: Παρουσιαστής του ριάλιτι ο Σάκης Τανιμανίδης

Σαν "βόμβα" έσκασε πριν από λίγο καιρό η ανακοίνωση του Σάκη Τανιμανίδη - δείτε την εδώ - πως λόγω της εγκυμοσύνης της Χριστίνας Μπόμπα δεν θα παρουσιάσει φέτος το Survivor. Η συνεργασία του με τον ΣΚΑΙ κάπως έτσι φαίνεται πως τερματίστηκε αλλά... δεν θα έμενε σίγουρα με σταυρωμένα τα χέρια ο παρουσιαστής. Όπως έγινε γνωστό το πρωί της Τρίτης, ο Σάκης έκλεισε με τον ΑΝΤ1 για να παρουσιάσει την Φάρμα.

Σύμφωνα με πληροφορίες της εκπομπής Happy Day, ο Σάκης Τανιμανίδης μετά την αποχώρησή του από τον σταθμό του Φαλήρου δέχτηκε άπειρες προτάσεις αλλά μόνο η πρόταση για την Φάρμα ήταν αντάξια αυτού που έψαχνε κι έτσι τα χέρια δόθηκαν.

Σάκης Τανιμανίδης παρουσιαστής φάρμας

Η αλήθεια είναι πως η Φάρμα θα είναι ένα ριάλιτι που θα γυριστεί στην Αττική και συγκεκριμένα στην Μαλακάσα άρα αυτό δεν θα τον αναγκάσει να λείψει από το πλευρό της αγαπημένης του που περιμένει τους καρπούς του έρωτά τους, και λέμε καρπού γιατί κυοφορεί δίδυμα!