Ξέσπασε η Μιμή Ντενίση για τους ταξιδιώτες στο Ντουμπάι - «Αυτή η προκλητικότητα με ενοχλεί πολύ»

Το on air «άδειασμα» της

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Ξέσπασε η Μιμή Ντενίση για τους ταξιδιώτες στο Ντουμπάι - «Αυτή η προκλητικότητα με ενοχλεί πολύ»

H Μιμή Ντενίση μίλησε το απόγευμα της Τετάρτης στο Live News με τον Νίκο Ευαγγελάτο και ξέσπασε ξανά για τους Έλληνες ταξιδιώτες στο Ντουμπάι.

Η ηθοποιός έχει γίνει εξωφρενών με τους Έλληνες που ταξίδεψαν στο Ντουμπάι το βράδυ της Πρωτοχρονιάς, οι οποίοι εν μέσω πανδημίας έκαναν ξέφρενα πάρτι αλλά και αναρτήσεις τους στα social media με στιγμές διασκέδασης.

Ανάμεσα στους celebrities αυτούς ήταν και ο Πέτρος Κωστόπουλος μαζί με τη νέα του σύντροφο, Κατερίνα Λιόλιου.

Η Μιμή Ντενίση είπε χαρακτηριστικά: «Ούτε θέλω να κατακρίνω κάποιον ατομικά, ούτε είμαι τέτοιος τύπος, αλλά η προκλητικότητα σε εποχή που επιβάλλεται η κοινωνική αλληλεγγύη πραγματικά με ενοχλεί.

Κοιτάχτε, εγώ πάντα όταν κάτι με απασχολεί ή με ενοχλεί δε διστάζω να πω τη γνώμη μου γιατί θεωρώ ότι οι άνθρωποι που μας έχει κάνει την τιμή το κοινό, επί πάρα πολλά χρόνια να μας ακολουθεί, πρέπει να την εκφράζουμε την άποψή μας, και όχι να τα… λίγο να τα μπουρδουκλώνουμε για να ‘μαστε πάντα ευχάριστοι» κατέληξε.

Μιμή Ντενίση: «Το θέμα δεν είναι αν μπορείς να πας Ντουμπάι, αλλά αν είναι η καρδιά σου με όσους πλήττονται»

Η Μιμή Ντενίση με μία ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, αναφέρθηκε στους celebrities που έχουν πάει στο Ντουμπάι, μέσα από την οποία ξεκαθάρισε πως το θέμα είναι να είναι η καρδιά σου με τους ανθρώπους που πλήττονται από την πανδημία.

Τις τελευταίες μέρες έχουμε δει πολλές αντιδράσεις στο Twitter για τους ανθρώπους της ελληνικής showbiz που επέλεξαν να περάσουν την πρωτοχρονιά στο Ντομπάι, μιας και στην Ελλάδα υπάρχει lockdown και απαγορεύεται η μετακίνηση από νομό σε νομό.

«Το θέμα δεν είναι αν μπορείς να πας στο Ντουμπάι, ούτε αν μπορείς να κάνεις πάρτυ. Το θέμα είναι πόσο είσαι ψυχικά και με την καρδιά σου με όσους πλήττονται… Πόσο καταλαβαίνεις την τεράστια αλλαγή που έχει επιφέρει η πανδημία. Αν δεν το καταλαβαίνεις δυστυχώς ζεις σ’ έναν παλιότερο κόσμο επίδειξης και γι’ αυτό δεν θα υπάρξει εμβόλιο!», έγραψε χαρακτηριστικά.

Μιμή Ντενίση Ντουμπάι