Έγκυος η Μαρία Μενούνος

Περιμένει δίδυμα!

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Έγκυος η Μαρία Μενούνος

Η Μαρία Μενούνος ανακοίνωσε την ευχάριστη είδηση! Η παρουσιάστρια είναι έγκυος και μάλιστα περιμένει δίδυμα!

Η νέα χρόνια φαίνεται να μπήκε με τον καλύτερο τρόπο για την 42χρονη ελληνικής καταγωγής Αμερικανίδα παρουσιάστρια.

Η Μαρία Μενούνος μπορεί να πέρασε κάποιες δύσκολες στιγμές αλλά αποκάλυψε στην εκπομπή της «Better Together», ότι μαζί με τον σύζυγό της Κέβιν Αντεργκάρο πρόκειται να γίνουν γονείς.

«Είναι όμορφο, θα έχουμε μια οικογένεια. Θέλουμε να τα μεγαλώσουμε κάπου όπου θα υπάρχουν κι άλλα παιδιά δίπλα για να παίξουν και δεν θα φοβόμαστε. Το Λος Άντζελες δεν το έχει αυτό» ανέφερε, αποκαλύπτοντας την πρόθεσή τους να μετακομίσουν πλέον στο Νάσβιλ, για να μεγαλώσουν τα παιδιά τους σε καλύτερες συνθήκες.

Λίγα λόγια για την Μαρία Μενούνος

H Μαρία Μενούνος (Maria Menounos, 8 Ιουνίου 1978) είναι Αμερικανίδα δημοσιογράφος και ηθοποιός, ελληνικής καταγωγής.

Το 2004 το περιοδικό People την συμπεριέλαβε στη λίστα του ως μία απο τους 50 πιο όμορφους ανθρώπους. Εργάζεται ως δημοσιογράφος στο κανάλι NBC στις εκπομπές Today Show και Access Hollywood. 'Εχει παίξει σε ταινίες όπως το Fantastic Four (2005) και Kickin It Old Skool (2007). Επίσης το 2005 χάρισε την φωνή της στον χαρακτήρα Eva Adara στο video game James Bond 007: From Russia with love.

Το 2006, μαζί με τον τραγουδιστή Σάκη Ρουβά παρουσίασε τον 51ο Ευρωπαϊκό Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision που πραγματοποιήθηκε στην Αθήνα το 2006.

Το 2008 έγινε η πρώτη δημοσιογράφος που πήρε συνέντευξη από ολόκληρη την οικογένεια του Μπαράκ Ομπάμα.

Τον Απρίλιο του 1998, ξεκίνησε τη σχέση της με τον σκηνοθέτη και παραγωγό Κέβιν Αντεργκάρο. Στις 31 Δεκεμβρίου 2017, παντρεύτηκαν στο Times Square της Νέας Υόρκης σε μια τελετή που προβλήθηκε από το κανάλι FOX και την εκπομπή Fox's New Year's Eve with Steve Harvey. Το ζευγάρι παντρεύτηκε και με παραδοσιακό θρησκευτικό γάμο στις 6 Οκτωβρίου 2018 στον Άκοβο.