Θα κάνουν live στο instagram σήμερα στις 21:00 Νικόλ και Βασιλάκος

Ποιο Survivor; Σήμερα έχει live μες τα μέλια

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Θα κάνουν live στο instagram σήμερα στις 21:00 Νικόλ και Βασιλάκος

Σχεδόν ένα μήνα μετά το τέλος του The Bachelor η Νικόλ και ο Βασιλάκος δηλώνουν ακόμα μαζί και ερωτευμένοι παρά τις φήμες που τους θέλουν χωρισμένους εδώ και καιρό! Πέραν τούτου, εφόσον έχουν γίνει και οι δυο influencers του instagram σήμερα, Πέμπτη 7/1, έκλεισαν ραντεβού για να κάνουν like με τους followers τους!

Μετά την έξοδό της από την βίλα η Νικόλ μετράει πάνω από 200.000 followers ενώ ο Παναγιώτης γύρω στους 150.000. Η Νικόλ, λοιπόν, έκανε την ανακοίνωση για το live πριν από λίγες ώρες στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram με μια τρυφερή φωτογραφία κι εμείς... αναμένουμε καθώς έχουμε μεγάλη περιέργεια για το τι πρόκειται να πούνε.

Η ανακοίνωση της Νικόλ για το live με τον Βασιλάκο στο instagram

Νικόλ Βασιλάκος Live instagram

Βασιλάκος: Εκνευρισμός για τους followers στο instagram - Η Νικόλ τον πέρασε κατά πολύ

Ο Παναγιώτης Βασιλάκος προσπαθεί τόσο καιρό να ανεβάσει τον λογαριασμό του στην πλατφόρμα, όσον αφορά τον κόσμο που τον ακολουθεί, αλλά αυτή την στιγμή που μιλάμε η Νικόλ τον ξεπέρασε.

Βασιλάκος instagram

Νικόλ Τσομπανίδου instagram

Πληροφορίες που σας μεταφέρουμε με κάθε επιφύλαξη αναφέρουν πως ο Παναγιώτης άρχισε λίγο να ζηλεύει, περισσότερο από το κανονικό κι αυτό δεν το άντεξε η Νικόλ. Από την άλλη και η Νικόλ έμαθε για κάτι περίεργα μηνύματα που έστελνε ο Παναγιώτης... Ε δεν ήθελε και πολύ!

Να σημειωθεί πως τώρα η Νικόλ δηλώνει influencer αφού στο προφίλ της έχει προσθέσει στο βιογραφικό το email της για ενδεχόμενες συνεργασίες.