Τετάρτη, 12 Μαΐου 2021 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Και η Ιωάννα Τούνη με την κολλητή της στο Ντουμπάι

Μόλις προσγειώθηκε!

Και η Ιωάννα Τούνη με την κολλητή της στο Ντουμπάι
News 07.01.2021 10:00
Από Κωνσταντίνα Τσουκαλά

Σε καλοκαιρινό mood φαίνεται να είναι και η Ιωάννα Τούνη η οποία μόλις ανακοίνωσε στους διαδικτυακούς της φίλους πως προσγειώθηκε στο Ντουμπάι.

Χωρίς σταματημό φαίνεται να είναι οι εξορμήσεις προς τον εξωτικό αυτόν προορισμό, με τους celebrities να μην υπολογίζουν την πανδημία και να διαφεύγουν στο εξωτερικό.

Εκτός από την Βικτώρια Καρύδα που βρίσκεται εκεί, η Ιωάννα Τούνη με την κολλητή της, Στέλλα, αποφάσισαν να το «σκάσουν» για μερικές μέρες από την όμορφη Θεσσαλονίκη και να ταξιδέψουν στον πιο in προορισμό.

Ιωάννα Τούνη Ντουμπάι

Ιωάννα Τούνη Ντουμπάι διακοπές

Ποιοι άλλοι celebrities διασκέδαζαν στο Ντουμπάι εν μέσω πανδημίας

Πολλοί ήταν οι celebrities που «δραπέτευσαν» αυτά τα δύσκολα Χριστούγεννα στο Ντουμπάι και μάλιστα το διαλαλούσαν καμαρώνοντας επειδή αυτοί μπορούσαν να διασκεδάζουν.

Πολλοί Έλληνες celebrities προτίμησαν να γιορτάσουν την παραμονή της Πρωτοχρονιάς του 2020 στο Nammos Dubai.

Στο συγκεκριμένο ρεστοράν το πρόγραμμα περιλάμβανε ένα μεγαλειώδες μενού και διασκέδαση μέχρι πρωίας με Έλληνες καλλιτέχνες και DJs, όπως τον Στέφανο Κορκολή, τη Σοφία Μανουσάκη, τον Αντώνη Δημητριάδη και τον Βασίλη Τσιλιχρήστο.

Μεταξύ των celebrities που βρέθηκαν στο Nammos ήταν η τραγουδίστρια Κατερίνα Λιόλιου, το μοντέλο Ιωάννα Μπέλλα, ο Χάρης Σιανίδης, το μοντέλο Σοφία Χαρμαντά, o Ανδρέας, η Αλεξάνδρα Παναγιώτου η Βικτώρια Καρύδα και ο Πέτρος Κωστόπουλος.

Φυσικά, χιλιάδες ήταν αυτοί που αντέδρασαν με την συμπεριφορά και αδιαφορία αυτών των προσώπων που εν μέσω κορωνοϊού επέλεξαν να ρισκάρουν και να διαφύγουν στο εξωτερικό για διακοπές.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Ιωάννα Τούνη: Άναψε φωτιές στην σκηνή των VMA με την Δήμητρα Αλεξανδράκη

Όλο το Instagram μιλάει γι’ αυτή την ανάρτηση της Ιωάννας Τούνη

Share