Η νέα ανάρτηση της Άννας Μαρίας Ψυχαράκη στο Instagram έστειλε δυνατό μήνυμα

Συγκίνησε πολύ κόσμο

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Η νέα ανάρτηση της Άννας Μαρίας Ψυχαράκη στο Instagram έστειλε δυνατό μήνυμα

Μια νέα ανάρτηση έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram η Άννα Μαρία Ψυχαράκη την ημέρα των Θεοφανίων, η οποία έστειλε ένα δυνατό μήνυμα, την δύσκολη περίοδο που περνάει η Ελλάδα, αλλά και όλος ο κόσμος.

Η Κρητικιά δικηγόρος και νικήτρια του Big Brother, κάνει συχνές αναρτήσεις στα social media και απευθύνεται με αγάπη στους διαδικτυακούς της φίλους, όπως άλλωστε έκανε και μέσα στο ριάλιτι.

Η Άννα Μαρία Ψυχαράκη λοιπόν, μέσα από ένα instastory της όπου έδειχνε το πρόσωπό της, ευχήθηκε σε όλους τους θαυμαστές της και μη με τα πιο όμορφα λόγια, τα οποία συγκινούν.

Αυτή είναι η νέα ανάρτηση της Άννας Μαρίας Ψυχαράκη στο Instagram

Άννα Μαρία Ψυχαράκη ανάρτηση Instagram

Τι είπε η Άννα Μαρία για τη συμμετοχή της στο Big Brother

«Ήταν ένα μαρτύριο. Δεν υπήρξε μόνο μια δύσκολη στιγμή μέσα στο παιχνίδι, ήταν πάρα πολλές. Η προδοσία της Ραμόνας ή όταν έσπασα την πόρτα, όταν με έβγαλαν ψεύτρα και κλέφτρα. Δεν άντεχα όλες τις κατηγορίες τους και όλα αυτά είχαν συσσωρευτεί μέσα μου. Το έχω πραγματικά χαρακτηρίσει ως κόλαση όλο αυτό. Οι έντονες στιγές που μου έχουν μείνει ήταν οι κακές στιγμές

Άννα Μαρία Ψυχαράκη καυγάδες

Αυτές ήταν που με είχαν καθηλώσει, μου είχαν ρίξει την ψυχολογία, μου είχαν σακατέψει την προσωπικότητα μου. Με προσέβαλαν πάρα πολλές φορές, ενώ εγώ τους δικαιολογούσα και τους υπερασπιζόμουν. Τους φρόντιζα και δεν το μετανιώνω. Χαίρομαι που κέρδισα την αγάπη του κόσμου, αλλά με πιάνει και μια χαρμολύπη γιατί ακόμα και τώρα δέχομαι κατηγορίες από τα παιδιά και αναρωτιέμαι πότε θα σταματήσει όλο αυτό», ανέφερε

Τι πιστεύεις ότι έφταιξε και τα παιδιά είχαν τόσο λανθασμένη αντίληψη για τον χαρακτήρα σου;

Θεωρώ ότι μέσα στο παιχνίδι υπήρχαν άτομα πολύ χειριστικά. Δεν θα αναφέρω ποιοι ήταν. Ξέρει ο κόσμος σε ποιους αναφέρομαι. Έβλεπα ότι γινόταν μια πλύση εγκεφάλου και γι’ αυτό τους δικαιολογούσα και τους υπερασπιζόμουν. Έλεγα μέσα μου, «Άννα έσυ θα αντεξεις, αυτοί δεν θα αντέξουν». Ο Χρήστος Βαρουξής συγκεκριμένα μου έλεγε ότι είμαι ένα μήνα μπροστά από το παιχνίδι και ότι τα είχα καταλάβει όλα.

Άννα Μαρία Ψυχαράκη Big Brother