Into The Skin: Παραλίγο να κλέψουν τον Μαυρίδη στην Αιθιοπία - «Φύγε θα φας κάνα δεξί»

Χαμός στην νέα του εκπομπή

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Into The Skin: Παραλίγο να κλέψουν τον Μαυρίδη στην Αιθιοπία - «Φύγε θα φας κάνα δεξί»

Στην νέα εκπομπή του Γιώργου Μαυρίδη «Into the skin» ένα απίστευτο περιστατικό κλοπής προς τον παρουσιαστή παραλίγο να διαδραματιστεί.

Η νέα εκπομπή του Γιώργου Μαυρίδη «Into the skin» έκανε χθες πρεμιέρα στο Open, με το πρώτο επεισόδιο να αφιερωμένο στο ταξίδι του στην Αιθιοπία.

Η κάμερα του Γιώργου Μαυρίδη έπιασε τη στιγμή που ένας τύπος πήγε να τον κλέψει, βάζοντας το χέρι στην τσέπη του.

Εκεί λοιπόν κατά την διάρκεια μίας βόλτας στην Αντίς Αμπέμπα, ο γνωστός παρουσιαστής και tattoo artist παραλίγο να πέσει θύμα κλεφτών.

Όπως είπε και ο ίδιος τους, είχαν προειδοποιήσει ότι στην αγορά από την οποία θα περνούσαν κλέβουν, κάτι που τελικά παραλίγο να γίνει.

Ένας τύπος τον είχε πάρει από πίσω και συνέχεια τον ακουμπούσε, με τον Γιώργο Μαυρίδη να του ζητά να τον αφήσει ήσυχο, ενώ έχοντας πια νευριάσει με τις κινήσεις του ακούγεται να λέει «φύγε από εδώ θα φας κανα δεξί».

Κάπου εκεί ο τύπος αυτός όμως, σκύβει και εντελώς απροκάλυπτα βάζει το χέρι του στην τσέπη του παρουσιαστή.

Ευτυχώς, τόσο αυτός, όσο και οι συνεργάτες του, αντέδρασαν αμέσως, του το έπιασαν και τελικά δεν ολοκλήρωσε το έργο του. Ο Γιώργος Μαυρίδης, ωστόσο, ξέσπασε και για το εμβόλιο του κορωνοιού!

Δείτε παρακάτω το βίντεο

Into The Skin: Συγκλονίζει ο Γιώργος Μαυρίδης με την περιπέτεια στην Αντίς Αμπέμπα

Ο Γιώργος Μαυρίδης και ο συνεργάτης του Γιώργος Κατσινόπουλος περιέγραψαν μία απίστευτη περιπέτεια που έζησαν στο “Into the skin” εξαιτίας ενός τεστ κορωνοϊού στην Αντίς Αμπέμπα.

Το πρωί της Τετάρτης το “Happy Day” έπαιξε ένα απόσπασμα από την εκπομπή “Into the skin” που έκανε πρεμιέρα χθες το βράδυ.

Στο συγκεκριμένο βίντεο βλέπουμε τον Γιώργο Μαυρίδη να παρουσιάζει τις ομορφιές της Αιθιοπίας. Ωστόσο, όταν προσγειώθηκε το αεροπλάνο στην Αντίς Αμπέμπα ξεκίνησαν τα προβλήματα.

Ο παρουσιαστής δήλωσε χαρακτηριστικά: «Προσγειώνεται το αεροπλάνο, φτάνουμε Αντίς Αμπέμπα, περνάμε τον πρώτο έλεγχο, δείχνουμε τα διαβατήρια και φτάνουμε στον έλεγχο που πρέπει να δείξουμε το τεστ του κορωνοϊού. Τελικά ξέχασε το χαρτί που έδειχνε ότι είναι αρνητικός».

Αμέσως μετά, περιέγραψαν αναλυτικά πώς κατάφεραν να γλιτώσουν και να μπουν στη χώρα της Αφρικής.

Γιώργος Μαυρίδης