Δείτε πως είναι σήμερα ο Γιάννης Τσίλης από το Survivor 2

Οι τρυφερές φωτογραφίες, που σίγουρα δεν έχεις δει με την γυναίκα και την κόρη του

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Δείτε πως είναι σήμερα ο Γιάννης Τσίλης από το Survivor 2

Ο Γιάννης Τσίλης ήταν ένας από τους πιο αγαπητούς παίκτες του Survivor 2. Μάλιστα, μέσα στο παιχνίδι είχε μάθει, πως η γυναίκα τους περίμενε το πρώτο τους παιδάκι. Που είναι και τι κάνει σήμερα;

Ο πρώην παίκτης είναι ίσως από τους λίγους που μετά το παιχνίδι αποφάσισε να μην βρίσκεται στα φώτα της δημοσιότητας και να έχει μια πιο ήρεμη ζωή μακριά από την τηλεόραση. Σε σχέση μάλιστα, με τον Γιακουμάτο που βρισκόταν στην εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού.

Στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagranm ωστόσο, μοιράζεται με τους διαδικτυακούς του φίλους διάφορες στιγμές με την γυναίκα του, αλλά και την κορούλα τους η οποία έχει μεγαλώσει πολύ.

Έτσι είναι σήμερα ο Γιάννης Τσίλης από το Survivor 2

Γιάννης Τσίλης Survivor 2

Γιάννης Τσίλης instagram

Ο Γιάννης Τσίλης να πούμε πως είναι Έλληνας κωπηλάτης. Διαγωνίστηκε στους θερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες του 2012 στους τέσσερις άνδρες, τερματίζοντας στην 4η θέση. Ήταν και πάλι μέρος των τεσσάρων Ελλήνων ανδρών χωρίς συναυλία στους Θερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες του 2016, καταλαμβάνοντας την όγδοη θέση.

«Ανήκω σε ένα πλήρωμα που έχει διακριθεί για τις μάχες του. Τώρα έχει έρθει το πλήρωμα του χρόνου να κερδίσω μόνος μου… το Survivor” είχε δηλώσει στο βίντεο της παρουσίαση του για το Survivor τότε και συνέχισε: “Θεωρώ ότι μπορώ να είμαι ο νικητής του Survivor γιατί το παιχνίδι έτσι όπως το έχω παρακολουθήσει είναι στα μέτρα μου. Ένα στοιχείο του χαρακτήρα μου το οποίο μπορεί να με βοηθήσει και να φτάσω και στη νίκη του Survivor είναι η επιμονή του διαθέτω σε ότι και αν κάνω” και τέλος είπε: “Η αλήθεια είναι ότι δε μου αρέσει ποτέ να χάνω έχω μάθει όμως μέσα από όλα αυτά τα χρόνια με τον αθλητισμό να πεισμώνω περισσότερο και να βάζω ακόμα μεγαλύτερους στόχους έτσι ώστε να γίνομαι καλύτερος».