Ο γιος του Γιώργου Παπαδάκη, Ιάσονας, κυκλοφόρησε το πρώτο του τραγούδι

Ακούστε το εδώ

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Ο γιος του Γιώργου Παπαδάκη, Ιάσονας, κυκλοφόρησε το πρώτο του τραγούδι

Ο γιος του Γιώργου Παπαδάκη φαίνεται πως δεν θέλησε να ακολουθήσει τα βήματα του μπαμπά του και να γίνει παρουσιαστής ή να ασχοληθεί γενικά με την ενημέρωση και έγινε μουσικός. Μάλιστα, ο Ιάσονας, έγραψε και το πρώτο του τραγούδι.

Ο ίδιος, παρόλο που σπούδαζε business στο Μπρίστολ της Αγγλίας πήρε την απόφαση να αλλάξει επάγγελμα, όταν ένα βράδυ πήρε την κιθάρα του και έπαιξε μουσική σε μπαρ.

«Με έχει στηρίξει πολύ η οικογένειά μου. Πάθανε λίγο σοκ όταν γύρισα από το Μπρίστολ και τους είπα ότι θέλω να κάνω μουσική.. Μικρότερος, όταν έβλεπα τον πατέρα μου να κάνει αυτή τη δουλειά μου φαινόταν πολύ νορμάλ. Μου έμαθε να κάνω εγώ τις δικές μου επιλογές. Δεν μπορώ να μη γράφω μουσική. Είναι ανάγκη μου, όπως είναι και για τον πατέρα μου η δουλειά του» είχε πει χαρακτηριστικά.

«Είναι πολύ νωρίς ρε παιδιά! Τη βλέπω σερί από το βράδυ. Μου φαίνεται περίεργο όταν τον συζητούν οι άλλοι. Για εμένα είναι ο μπαμπάς μου», είπε όταν είχε ερωτηθεί αν βλέπει την εκπομπή Καλημέρα Ελλάδα.

Γιώργος Παπαδάκης γιος Ιάσονας

Νωρίτερα να σημειώσουμε πως ο Γιώργος Παπαδάκης, αποκάλυψε για πρώτη φορά ένα ντροπιαστικό περιστατικό που του είχε συμβεί μέσα σε αεροπλάνο.

Αυτό είναι το τραγούδι που έγραψε ο γιος του Γιώργου Παπαδάκη

Γιώργος Παπαδάκη γιος Ιάσονας τραγούδι

Ο Ιάσονας, παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή Ευτυχείτε και αναφέρθηκε στο πρώτο τραγούδι, ενώ μας άφησε να ακούσουμε και λίγο.

Επίσης, μίλησε για τον πατέρα του. Όπως δήλωσε, όταν κλείνουν οι κάμερες γίνεται μπαμπάς - μπαμπάς και ανησυχεί για τα πάντα. Ενώ, στο γεγονός ότι μπορούν να του ανοιχθούν πολλές πόρτες λόγω του ονόματος του, ανέφερε πως όσο γνωστός και αν είναι ο πατέρας σου, καλό τραγούδι δεν μπορείς να γράψεις.