Ξέσπασε σε κλάματα η Ιωάννα Μαλέσκου - Αγαπημένο της πρόσωπο από την Κρήτη στο πλατό του Love It

Δεν πάει το μυαλό σας ποιος μπορεί να πήγε

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Ξέσπασε σε κλάματα η Ιωάννα Μαλέσκου - Αγαπημένο της πρόσωπο από την Κρήτη στο πλατό του Love It

Την γιορτή της έχει σήμερα, η Ιωάννα Μαλέσκου και οι συνεργάτες της ανάμεσα στις πολλές εκπλήξεις, της έφεραν στο πλατό του Love it, έναν αγαπημένο της πρόσωπο από την Κρήτη, που σίγουρα έχετε δει στην τηλεόραση.

Ο λόγος για τον σεφ της εκπομπής που έκανε στο Κρήτη Tv. Η παρουσιάστρια με το που τον είδε, τα "έχασε" και αμέσως ξέσπασε σε κλάματα και έτρεξε στην αγκαλιά του.

Ιωάννα Μαλέσκου Love it σεφ Κρήτη tv

Ο Θέμος Ρήγας αναφέρθηκε στην συνεργασία που είχε με την Ιωάννα Μαλέσκου, ενώ δε δίστασε να πει πόσο πολύ την αγαπάει.

«Με αυτόν τον άνθρωπο εδώ αρχικά μας γνώρισε η υπόλοιπη Ελλάδα μέσα από τον Νίκο Μουτσινά γιατί τα στιγμιότυπα μας μέσα από την κουζίνα ήταν κυρίως αυτά που μονοπωλούσαν την προσοχή γιατί μέσα σε 2,5 ώρες, η μέρα, η ώρα, η στιγμή και η διάρκεια ήταν εκεί που εγώ λυνόμουν. Ήμουν πιο χαλαρή από ποτέ και απολάμβανα κάθε τι το οποίο κάνουμε. Να σε πειράζω και εσύ να ντρέπεσαι, να μην σε αφήνω να φτιάξεις την συνταγή σου αλλά περνούσα τόσο όμορφα, γιατί είσαι ένας υπέροχος άνθρωπος. Όχι μόνο στη δουλειά σου, μια καθαρή ψυχή, ένας φίλος αληθινός», ανέφερε η Ιωάννα Μαλέσκου, μετά το follow στον Μουτσινά.

Συγκινημένη η Ιωάννα Μαλέσκου στην έναρξη του Love It - Τα απρόσμενα δώρα που της έκαναν οι συνεργάτες της

Η καλλονή παρουσιάστρια, που φημολογείται ότι είναι ζευγάρι με τον Κωνσταντίνος Αργυρό, στην έναρξη του “Love it”, το μεσημέρι της Πέμπτης, δέχθηκε πολλές και τρυφερές ευχές από τους συνεργάτες της.

Βέβαια, δεν έμεινε μόνο εκεί, καθώς ο Παναγιώτης Χατζηδάκης και ο Μάνος Μαγιάτης έκαναν δύο δώρα στην όμορφη Ιωάννα, κάτι που την συγκίνησε αρκετά.

Οι συνεργάτες, έτσι, της πρόσφεραν ένα δώρο το οποίο το ονόμασαν... “Το λεξικό της Ιωάννας Μαλέσκου”, συνοδευόμενο από ένα μπουκέτο τριαντάφυλλα.