«Ανατριχιάζει» ο Πάνος Αργιανίδης για τον καρκίνο - «Πρέπει να είσαι προετοιμασμένος για τα πάντα»

Εξομολογείται την περιπέτεια του

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
«Ανατριχιάζει» ο Πάνος Αργιανίδης για τον καρκίνο - «Πρέπει να είσαι προετοιμασμένος για τα πάντα»

Ο Πάνος Αργιανίδης το πρωί της Πέμπτης μίλησε στην κάμερα του Pop Up και συγκεκριμένα στον Ιορδάνη Παπακυριακού και εξομολογήθηκε για την περιπέτεια με τον καρκίνο που πέρασε.

Ο πρώην παίκτης του Survivor είπε χαρακτηριστικά: «Όταν ο πατέρας μου βγήκε στη σύνταξη έκανε το όνειρό του πραγματικότητα, μητέρα μου τον στήριξε και έγινε ιερέας.

Και είναι κάτι το οποίο όχι απλά το εκτιμώ, αλλά το σέβομαι γιατί πραγματοποίησε τα όνειρά του. Το κομμάτι της θρησκείας παίζει σημαντικό ρόλο στη ζωή μου γι’ αυτό και συνιστώ σε πολλά αγόρια να επισκεφτούν το Άγιο Όρος.

Ο καρκίνος ήταν μια μεγάλη σφαλιάρα, μια πολύ μεγάλη συνειδητοποίηση ότι τίποτα δεν είναι δεδομένο στην καθημερινότητά μας και θα πρέπει να εκτιμούμε κάθε στιγμή.

Και να καταλαβαίνουμε ότι μπορεί ο οποιοσδήποτε να σου δώσει τα πάντα, αλλά μπορεί να σου πάρει και τα πάντα ανά πάσα στιγμή. Πρέπει να είσαι προετοιμασμένος για τα πάντα», επισήμανε ο Πάνος Αργιανίδης ο οποίος «δίκασε» άσχημα τον Γιώργο Αγγελόπουλο.

Πάνος Αργιανίδης: Πού είναι σήμερα ο γνωστός μάνατζερ Ράγκμπυ - πρώην παίκτης του Survivor;

Ο Πάνος Αργιανίδης υπήρξε ένας από τους πιο πολυσυζητημένους χαρακτήρες που έχει περάσει από όλα τα survivor της ελληνικής τηλεόρασης έως σήμερα, Όλοι τον θυμόμαστε και το καπέλο του με τα αστεράκια, αλλά αυτό προκαλεί απορία είναι το που βρίσκεται τόσο καιρό ο πρώην παίκτης του Survivor, μάνατζερ Ράγμπυ... Συγκεκριμένα, πού είναι σήμερα;

Ο Πάνος βρέθηκε στο πλατό του Καλοκαίρι#Not και μίλησε για την αποχή του από την τηλεόραση, για πρώην συμπαίκτες του και για τη ζωή του σήμερα. Δείτε παρακάτω όλα όσα είπε.

"Ήταν επιλογή μου να χαθώ από τη δημοσιότητα»" είπε

Σε ό,τι αφορά τις προτάσεις που δέχτηκε υπογράμμισε πως:

"Όταν βγήκαμε από το παιχνίδι μου είχαν κάνει πρόταση για να παίξω στην ταινία Bachelor. Δεν δέχτηκα για να μην πάρω τη θέση άλλου ηθοποιού"

Στην συνέχεια δήλωσε το εξής: "Τo Survivor με βοήθησε να εκτιμήσω περισσότερο κάποια πράγματα στη ζωή μου".

Παράλληλα, έκανε και μία αποκάλυψη: "Για το All Star Survivor με προσέγγισαν, θεωρώ όμως ότι δεν θα γίνει"

Δείτε παρακάτω όλη την συνέντευξη: