Καφέ της Χαράς: Αυτός ο ηθοποιός θα υποδυθεί τον σύντροφο της Χαράς

Δεν πάει το μυαλό σας!

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Καφέ της Χαράς: Αυτός ο ηθοποιός θα υποδυθεί τον σύντροφο της Χαράς

Χαμός πρόκειται να επικρατήσει στα επόμενα επεισόδια της σειράς Καφέ της Χαράς, καθώς θα δούμε τον σύντροφο της Χαράς, τον οποίο θα υποδυθεί ο Νίκος Ψαρράς.

Την επόμενη Παρασκευή, 15 Ιανουαρίου, η σειρά επιστρέφει ξανά στους τηλεοπτικούς μας δέκτες και αναμένεται να δούμε τον Ιάσονα, τον σύντροφο της Χαράς, με την οποία είναι μαζί σχεδόν δέκα χρόνια.

Καφέ της Χαράς Νίκος Ψαρράς

Ο Ιάσονας είναι αρχιτέκτονας – μηχανικός και μέτοχος σε κατασκευαστική εταιρεία. Έρχεται με τη Χαρά στο Κολοκοτρωνίτσι, σκοπεύοντας να κάνει μια μεγάλη οικονομική επένδυση εκεί. Όμορφος, γοητευτικός, πετυχημένος και γλυκομίλητος, κατακτά όποιον τον γνωρίζει. Φαντάζει ο τέλειος άντρας, έχει όμως και τη σκοτεινή πλευρά του.

Να σημειώσουμε πως, λίγες εβδομάδες πριν την πρεμιέρα, η ηθοποιός που υποδύεται την γυναίκα του Φούρναρη είχε ατύχημα.

Πρωταγωνιστής του Καφέ της Χαράς δέχθηκε πρόταση από το Survivor - «Γιατί να το περάσω όλο αυτό;»

Ένας αγαπημένος πρωταγωνιστής της επιτυχημένης σειράς του ΑΝΤ1, Καφέ της Χαράς, μίλησε σήμερα το πρωί στην εκπομπή Πρωινό και αποκάλυψε πως δέχθηκε πρόταση από το Survivor ενώ αποκάλυψε και τον λόγο για τον οποίο αποφάσισε να την απορρίψει.

Ο λόγος για τον Αντώνη Καλομοιράκη, ο οποίος υποδύεται τον αστυνομικό του χωριού. Ο ίδιος εξήγησε πως σίγουρα δε θα άντεχε στο ριάλιτι επιβίωσης και έτσι επέλεξε να μην ταξιδέψει για τον Άγιο Δομίνικο.

Καφέ της Χαράς Καλομοιράκης

«Όταν πρωτοείδα το Κολοκοτρωνίτσι ήμουν τετάρτη δημοτικού και το αγάπησα από τότε. Ο αστυνόμος θα ερωτευτεί. Θα ενδώσει σε όποια τον πλησιάσει, είναι… απελπισμένος. Ναι, δέχτηκα πρόταση για το Survivor. Δεν νομίζω ότι θα άντεχα. Τρώω σαν κτήνος, γιατί να το περάσω όλο αυτό.

Δεν παρακολουθώ γενικά ριάλιτι γιατί δεν μου αρέσει να κάθομαι στον καναπέ μου και να βλέπω ανθρώπους να μαλλιοτραβιούνται. Δεν θα άλλαζα τίποτα πάνω μου, είμαι ένα… κουκλί ζωγραφιστό. Είμαι πολύ χαρούμενος με τη ζωή που ζω», είπε ο Αντώνης Καλομοιράκης.