Απόστολος Γκλέτσος: Αποκάλυψε τα επαγγελματικά του σχέδια - Θα συνεχίσει με τον Ανδρέα Γεωργίου;

Tα είπε όλα!

Αρθρογράφος: Ιωάννα Πολυχρόνη
Ιωάννα Πολυχρόνη
Youweekly Editor
Απόστολος Γκλέτσος: Αποκάλυψε τα επαγγελματικά του σχέδια - Θα συνεχίσει με τον Ανδρέα Γεωργίου;

Ο Απόστολος Γκλέτσος μίλησε στην Φωλιά των Κου Κου το πρωί της Πέμπτης και αποκάλυψε τα νέα επαγγελματικά του σχέδια και το ενδεχόμενο να συνεχίσει την συνεργασία του με τον Ανδρέα Γεωργίου.

Με μια ζωντανή σύνδεση από την αγαπημένη του Στυλίδα μίλησε ο αγαπημένος ηθοποιός και ανέφερε χαρακτηριστικά:

«Αυτοί οι άνθρωποι μου έκαναν την τιμή και με έφεραν ξανά στα πράγματα τέσσερα χρόνια τώρα. Τους εύχομαι να τους πηγαίνουν όλα καλά. Τους αγαπάω, είμαστε φίλοι πέρα από συνεργάτες. Περισσότερες πληροφορίες δεν έχω να σας δώσω γιατί ειλικρινά δεν ξέρω.

γκλετσος

Εγώ έτσι κι αλλιώς θα κάνω τηλεόραση τη νέα σεζόν. Το ξέρω από τώρα γιατί ήδη έχω συζητήσει κάποια πράγματα. Δεν μπορώ να πω περισσότερα. Αλλά πάντα σε δεύτερο-τρίτο ρόλο, όχι πρωταγωνιστικό. Θα παίξω σε ένα σίριαλ», είπε ο Απόστολος Γκλέτσος.

Η συνέντευξη του Απόστολου Γκλέτσου

Απόστολος Γκλέτσος: «Ζητάω covid test πριν κάνω σεξ»

Ο ηθοποιός, μέσα σε όλα, αποκάλυψε πως είναι ενεργός σεξουαλικά αλλά αυτή την περίοδο δεν έχει κάποιον σοβαρό δεσμό.

Η σκηνή έπος όμως διαδραματίστηκε όταν δεν δίστασε να ομολογήσει πως ζητάει τεστ κορωνοϊού πρωτού κάνει έρωτα με τον Κρατερό Κατσούλη να τον ρωτά χιουμοριστικό άμα προτιμάει το μοριακό ή το rapid test, με ολόκληρο το πλατό να ξεκαρδίζεται στα γέλια.

Φυσικά, η Απόστολος Γκλέτσος δεν άφησε αναπάντητη την απορία του Κρατερού με τον ίδιο να αποκαλύπτει με χιουμοριστικό ύφος ότι προτιμάει να έχει προηγηθεί μοριακό τεστ ενώ πριν λίγο καιρό αντιμετώπισε σοβαρά προβλήματα υγείας.

Δείτε παρακάτω το σχετικό απόσπασμα