Βαλαβάνη - Βασάλος: Ολόλευκη η κουζίνα τους μετά την ανακαίνιση!

Μας άρεσε πολύ!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Βαλαβάνη - Βασάλος: Ολόλευκη η κουζίνα τους μετά την ανακαίνιση!

Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη και ο Κωνσταντίνος Βασάλος αποφάσισαν πριν μερικούς μήνες να ανακαινίσουν ολόκληρο το διαμέρισμά τους και η απόφαση τους να κάνουν ολόλευκη τη κουζίνα τους μας άρεσε πολύ.

Το ζευγάρι μετά το Survaivor όπου και γνωρίστηκαν και ερωτεύτηκαν, ζουν μαζί και πλέον ήθελαν να αλλάξουν ολοκληρωτικά τον χώρο τους ώστε το 2021 να τους βρει ανανεωμένους ενώ πρόσφατα η Ευρυδίκη απάντησε στη σπόντα για γάμο!

Έτσι, το περασμένο καλοκαίρι αποφάσισαν να ανακαινίσουν το σπίτι τους και φυσικά το μάθαμε μέσω των social media που και οι δύο είναι πολύ ενεργοί.

Μάλιστα, η κουζίνα τους ήταν αυτή που μας εντυπωσίασε αφού την έκαναν ολόλευκη δημιουργώντας ένα πολύ ήρεμο και cozy περιβάλλον.

Δείτε την ανακαίνιση στο σπίτι Βασάλου - Βαλαβάνης

κουζινα σπιτιού βασάλος βαλαβάνη
βαλαβάνη σπίτι
βασάλος νέο σπίτι

Κωνσταντίνος Βασάλος - Ευρυδίκη Βαλαβάνη: Έτσι συγκατοίκησαν - "Δεν είχα σπίτι όταν..."

Το πρωί της Κυριακής στο Έλα Χαμογέλα, με αφορμή ένα θέμα με την συγκατοίκηση των ζευγαριών, ο Κωνσταντίνος Βασάλος αποκάλυψε πως έμεινε μαζί με την Ευρυδίκη Βαλαβάνη.

Πιο συγκεκριμένα, όταν επέστρεψαν από το Survivor ο Κωνσταντίνος δεν είχε δικό του σπίτι και έμενε στο πατρικό του με αποτέλεσμα να πηγαινοέρχονται με την Ευρυδίκη. Έτσι πήρε την απόφαση.

«Όταν υπάρχει έρωτας και πάθος και οι δύο αυθόρμητα θέλουν να μείνουν μαζί. Εγώ της είπα από μόνος μου να συγκατοικήσουμε. Μου είπε “τι είναι αυτά που μου λες;”. Την επόμενη εβδομάδα μου είπε “έλα να μείνουμε μαζί”. Κοιμόνταν μία στο σπίτι μου, μία εγώ στο σπίτι της. Εγώ πήγα στο σπίτι της όλα μου τα ρούχα. Ήθελα και εγώ, ήθελε και αυτή. Τότε έμενα με τη μητέρα μου.

Εγώ όταν γύρισα από το Survivor δεν είχα σπίτι. Γύρισα στο πατρικό μου. Αν είχα δικό μου σπίτι θα μέναμε στο δικό μου με την Ευρυδίκη. Μετά μπήκαμε στη διαδικασία να ψάξουμε σπίτι να νοικιάσουμε» ανέφερε πάνω στη συζήτηση ο Κωνσταντίνος Βασάλος.

βασαλος συγκατοικιση