Θετικός στον κορωνοϊό ο Πίτερ Αντρέ - Βαριά τα συμπτώματα του

Δίνει την δική του μάχη

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Θετικός στον κορωνοϊό ο Πίτερ Αντρέ - Βαριά τα συμπτώματα του

Θετικός στον κορωνοϊό διαγνώσθηκε ο Αγγλοκύπριος τραγουδιστής Πίτερ Αντρέ με τα συμπτώματα του να φαίνονται αρκετά βαριά.

Τον συγκεκριμένο τραγουδιστή τον γνωρίσαμε τη δεκαετία του ’90 και σημείωσε σημαντική επιτυχία στο ποπ τραγούδι.

Σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας Sun, ο Πίτερ Αντρέ έχει βαριά συμπτώματα και αρκετή δύσποια.

Εδώ και μερικές μέρες ο γνωστός τραγουδιστής δεν ένιωθε και τόσο καλά αλλά παρόλα αυτά δεν υποψιάστηκε ότι μπορεί να είναι θετικός στο κορωνοϊό.

Ήταν αρκετά άτονος και εξουθενωμένος και όταν συνειδητοποίησε πως τα βαριά του συμπτώματα δεν υποχωρούσες, έσπευσε να κάνει τεστ κορωνοϊού.

Λίγη ώρα αργότερα, έμαθε τα δυσάρεστα και κατευθείαν μπήκε σε καραντίνα προκειμένου να μην έρθει σε επαφή και μολύνει τη σύζυγο και τα παιδιά του.

Μάχη με τον κορονοϊό φαίνεται να δίνει ο Αγγλοκύπριος τραγουδιστής Πίτερ Αντρέ που γνωρίσαμε τη δεκαετία του ’90 και σημείωσε μεγάλη επιτυχία στο ποπ τραγούδι.

Με βάση τις πληροφορίες της εφημερίδας Sun, o διάσημος καλλιτέχνης είχε έντονα συμπτώματα και σε σημείο να ανασαίνει με δυσκολία. Παράλληλα, να σημειώσουμε ότι χθες στην χώρα μας σημειώθηκαν 510 νέα κρούσματα.

Πίτερ Αντρέ

Λίγα λόγια για τον Πίτερ Αντρέ

Ο Πίτερ Άντρε (Peter James Andrea, 27 Φεβρουαρίου 1973) είναι Άγγλος τραγουδιστής, ελληνοκυπριακής καταγωγής, ο οποίος μεγάλωσε στην Αυστραλία.

Γεννήθηκε στο Χάρροου του Λονδίνου στην Αγγλία. Μετά την αποτυχία της μουσικής του καριέρας, έλαβε μέρος στο δημοφιλές βρετανικό πρόγραμμα I'm a Celebrity, Get Me out of Here! (Είμαι Διασημότητα, Πάρε Με έξω από Εδώ) σε μια ζούγκλα της Αυστραλίας, όπου άρχισε μια ερωτική σχέση με την Αγγλίδα Κέιτυ Πράις (η οποία έχει το ψευδώνυμο Τζόρνταν).

Τον Ιούνιο του 2005, γεννήθηκε ο γιος τους, ο Πήτερ Άντρε Τζούνιορ (και Τζούνιορ τον φωνάζουν), και τον Σεπτέμβριο του ίδιου έτους, παντρεύτηκαν στο Κάστρο του Χάικλερ, Νιούμπουρυ, Μπέρκσαϊρ.