Κυριακή, 28 Νοεμβρίου 2021 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Απίστευτο "άδειασμα" Λένης στην Πλουμέντη - «Αυτοί που έχουν λερωμένη τη φωλιά τους καλό είναι...»

Και όμως... την έδωσε στεγνά

Απίστευτο
News 08.01.2021 14:27
Από Ελένη Ζουγανέλη

Συνέντευξη στο Ευτυχείτε έδωσε η Μαριάννα Πουλμέντη από το περσινό MasterChef και η Κατερίνα Λένη μετά την προβολή του αποσπάσματος, την "άδειασε" κανονικά και με τον νόμο.

Η Μαριάννα, αφού μίλησε για τα ειδύλλια που υπήρχαν μέσα στο παιχνίδι και που δεν έδειχναν οι κάμερες, αναφέρθηκε στην Κατερίνα και όχι με τα καλύτερα λόγια.

«Δεν είχα καποιο ειδύλλιο μέσα στο παιχνίδι. Κάποιοι είχαν. Είχα ακούσει κι εγώ κάτι από το πλυσταριό. Κοιμόμασταν και σε κουκέτες, εντάξει, ήταν όλα πολύ γνωστά. Και στα μπαλκόνια…

Την είχα δει τυχαία μια φορά. Την έβγαλα, όχι για κάποιο συγκεκριμένο λόγο, απλά δεν μου άρεσε. Δεν μπορώ να πω αν μαγειρεύει καλά ή όχι, δεν ξέρω. Αυτό που μου αρέσει στην Κατερίνα τουλάχιστον, είναι ότι της αρέσει η παραδοσιακή κουζίνα. Δεν είχαμε και τις καλύτερες σχέσεις, αλλά με συγκινεί το γεγονός πως προσπαθεί να δείξει πράγματα που της έχει μάθει και η γιαγιά της», είπε η Μαριάννα Πουλμέντη μεταξύ άλλων.

Το "άδειασμα" της Κατερίνας Λένης στην Μαριάννα Πλουμέντη

Μετά την προβολή του βίντεο, η Κατερίνα Λένη την άδειασε, λέγοντας: «Αναρωτιέμαι, πώς μπορείς να βγαίνεις, ενώ έχει περάσει αρκετός καιρός, και να λες ακόμα κάποια πράγματα για άλλο κόσμο. Επειδή ήμασταν στο ίδιο σπίτι, να μην τα λέει αυτά γιατί δεν είναι για να της βάλεις φωτοστέφανο. Κι εκείνη δεν ήταν ήσυχη.

Δεν θέλω να εκθέσω άλλα άτομα. Δεν ξέρω αν αναφέρεται στον εαυτό της ή αναφέρεται σε κάποιον άλλον. Είχε και αυτή ένα φλερτ. Αυτοί που έχουν λερωμένη τη φωλιά τους καλό είναι να μη βγαίνουν να κάνουν δηλώσεις. Εγώ τουλάχιστον, όταν μαγειρεύω δεν γλείφω τα χέρια μου και μετά πασπατεύω το φαγητό που θα φας εσύ»!

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Ο Γιάννης Αποστολάκης το 4ο πρόσωπο του MasterChef

Επέμβαση στο πρόσωπο για την Ασημίνα Ουστάλλι - «Είμαι πολύ πρησμένη, έχω μελανιές»

Share