Την Δούκισσα Νομικού θέλει στο τιμόνι της παρουσίασης του My Style Rocks ο ΣΚΑΙ

θα την δούμε τελικά με δύο εκπομπές στο κανάλι;

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Την Δούκισσα Νομικού θέλει στο τιμόνι της παρουσίασης του My Style Rocks ο ΣΚΑΙ

Η Δούκισσα Νομικού βρίσκεται μια ανάσα πριν την πρεμιέρα της νέας της εκπομπής “Super Makeover” με τον ΣΚΑΙ όμως να την θέλει στο τιμόνι της παρουσίασης και του “My Style Rocks”.

Σε δύο εβδομάδες ξεκινάει η εκπομπή της καλλονής παρουσιάστριας μέσα από τη συχνότητα του ΣΚΑΪ -δείτε εδώ το τρέιλερ-.

Λίγο πριν, η Δούκισσα μίλησε για την τηλεοπτική της επιστροφή στην κάμερα του “Πρωινού” και συγκεκριμένα στη Μαρία Κοκολάκη το πρωί της Παρασκευής.

Το πανέμορφο μοντέλο δήλωσε: «Είμαι πολύ καλά. Έχουμε ξεκινήσει γυρίσματα. Θα δούμε makeover, αλλά ας πάω να κάνω το δικό μου makeover.»

Αφού προβλήθηκε το βίντεο με την Δούκισσα και τις δηλώσεις της, ο Αλέξης Μίχας αποκάλυψε ότι στη νέα τηλεοπτική σεζόν αναμένεται να την ξανά δούμε, άλλα σε άλλη εκπομπή και αυτή δεν είναι άλλη από το My Style Rocks”.

Ο δημοσιογράφος, συγκεκριμένα, είπε: "Αν το ριάλιτι επιστρέψει την επόμενη σεζόν, η Δούκισσα Νομικού θα είναι η παρουσιάστρια."

Δείτε το σχετικό απόσπασμα παρακάτω

Δούκισσα Νομικού: Αποκάλυψε τα πάντα για το Super Makeover - "Με προσέγγισαν από τον ΣΚΑΙ και..."

Η Δούκισσα Νομικού λίγο πριν ξεκινήσει την νέα της εκπομπή στον ΣΚΑΙ Super Makeover μίλησε για τις σκέψεις της πριν πει το μεγάλο "ναι" αλλά και για την προσέγγιση του καναλιού.

«όλα έγιναν πολύ γρήγορα και ξαφνικά. Και μάλιστα σε μια χρονική περίοδο που, λόγω της πανδημίας και της καραντίνας, το τελευταίο πράγμα που σκεφτόμουν ήταν να επιστρέψω στην τηλεόραση. Όταν μίλησα με τους ανθρώπους του ΣΚΑΪ ένιωσα ζεστασιά, οικειότητα, σιγουριά και εμπιστοσύνη.

Είχαμε μιλήσει και παλαιότερα, όμως, δεν ήταν η κατάλληλη στιγμή. Δεν σου κρύβω πως κάθε φορά που χτυπούσε το τηλέφωνο μου από ανθρώπους του χώρου που με υπολόγιζαν για διάφορα projects, ένιωθα ότι «εντάξει, περνάει ακόμα η μπογιά μου». Αλλά οι ανάγκες μου τότε ήταν άλλες».

Η προσέγγιση του ΣΚΑΙ στην Δούκισσα Νομικού

«Αυτή την φορά λοιπόν, όταν με προσέγγισαν ξανά από τον ΣΚΑΪ ένιωσα μια απίστευτη ροή, εμπιστοσύνη και σιγουριά. Ένιωσα από το πρώτο λεπτό ότι με πιστεύουν και με θέλουν πολύ. Δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο από το να πηγαίνεις εκεί που σε θέλουν και σε πιστεύουν. Χρειάστηκε να κάνουμε μόλις δύο zoom calls στο ένα εκ των οποίων παραβρέθηκε και ο γιος μου, ο Σάββας – να πω την αλήθεια, το θεώρησα και γούρι.

Άκουσα τη φωνή μέσα μου και είπα «πάμε να το κάνουμε». Να μοιράσουμε χαρά σε όσους θα έρχονται στην εκπομπή θέλοντας να αλλάξουν την εμφάνιση και τη διάθεση τους και στους τηλεθεατές αλλά και σε μένα. Ένιωθα πως και εγώ ήθελα αυτή την επικοινωνία αυτή τη στιγή. Αρκετά έχουμε απομονωθεί» προσθέτει η κούκλα παρουσιάστρια του ΣΚΑΪ.

super makover

Παράλληλα, η Δούκισσα Νομικού μάς έδωσε μια πρώτη γεύση από ότι θα δούμε στο νέο πρότζεκτ του ΣΚΑΪ. «Θα κάνουμε σούπερ αλλαγές! Αυτή η εκπομπή ήταν και για μένα μια πολύ ευχάριστη έκπληξη. Με ενδιαφέρει πολύ το συγκεκριμένο concept και ήταν κι ένας λόγος που είπα ναι σε αυτή την πρόταση για τη γενικότερη συνεργασία με το κανάλι για αυτά επόμενα δύο χρόνια. Ζούμε σε μια πραγματικότητα πολύ δύσκολη, όλοι έχουμε κλειστεί, έχουμε αφεθεί, η καραντίνα μάς δημιουργεί απογοήτευση και πολλά άγχη.

Σκέφτηκα λοιπόν πως είναι μια καλή ευκαιρία να κάνουμε καλό σε ανθρώπους που θα έρθουν να μας εμπιστευτούν. Να τους αλλάξουμε ριζικά μέχρι το σημείο όπου εκείνοι θέλουν την εμφάνιση τους, αλλά στην πραγματικότητα για να να αντιστρέψουμε και την ψυχολογία τους».

«Το βλέπω και από μένα. Η καραντίνα και μένα με κούρασε πολύ, οπότε σκέφτηκα ότι θα κάνουμε καλό σε αυτούς που θα έρχονται, θα διασκεδάσουν αυτοί που θα μας βλέπουν, θα κάνω καλό και σε μένα. Και εγώ ήθελα ένα super makeover. Όλοι έχουμε έναν υπέροχο εαυτό, αλλά λόγω των συνθηκών τον έχουμε χαντακώσει. Ή τον έχουμε ξεχάσει».