MasterChef - Πάνος Ιωαννίδης: «Σίγουρα υπάρχουν αλλαγές λόγω κορωνοϊού, από την πρώτη κιόλας ημέρα..»

Αποκαλύπτει τις διαφορές που υπάρχουν στον φετινό κύκλο

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
MasterChef - Πάνος Ιωαννίδης: «Σίγουρα υπάρχουν αλλαγές λόγω κορωνοϊού, από την πρώτη κιόλας ημέρα..»

Το πρωί της Παρασκευής ο Πάνος Ιωαννίδης συνδέθηκε ζωντανά στη Φωλιά των Κου Κου και αποκάλυψε τις αλλαγές που υπάρχουν στο νέο κύκλο του Masterchef λόγω του κορωνοϊού.

Σε λίγες ημέρες θα προβληθεί η πρεμιέρα του επιτυχημένου ριάλιτι μαγειρικής και όλοι έχουν πάρει «φωτιά» με τις προετοιμασίες.

Ο Πάνος Ιωαννίδης αναφέρθηκε στο ευφυέστατο και χιουμοριστικό τρέιλερ του Masterchef αλλά και στα ξεκαρδιστικά γυρίσματα με τον Σωτήρη Κοντιζά και τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο.

Ο σεφ και κριτής είπε χαρακτηριστικά:«Βρήκα εξαιρετική την ιδέα για το τρέιλερ και να πούμε ότι δεν έχει προκύψει από κάποια διαφημιστική ιδέα, έγινε από την δημοσιογραφική ομάδα του MasterChef. Είναι ευχαρίστηση να βρισκόμαστε όλοι μαζί, περνάμε πάντα πολύ καλά και γελάμε πολύ».

Έπειτα, ο Πάνος Ιωαννίδης αναφέρθηκε και στις αλλαγές που θα δούμε στον φετινό και ολοκαίνουργο κύκλο του “MasterChef”λόγω κορωνοϊού: «Φέτος λόγω της κατάστασης υπάρχει πιο ασφάλεια και έλεγχος μέσα στο στούντιο λόγω covid. Πολλά πράγματα έχουν αλλάξει για να μπορέσουμε όλο αυτό να το κάνουμε με την ύψιστη ασφάλεια. Σίγουρα υπάρχουν αλλαγές.

Από την πρώτη κιόλας ημέρα, μετά τις οντισιόν πηγαίνουμε στο βήμα 4 τους παίκτες. Δηλαδή δεν θα βλέπετε τις διαδικασίες να γίνονται σιγά σιγά, όπως στα προηγούμενα. Επίσης έχουμε ανεβάσει το μαγειρικό επίπεδο, σε κάτι πιο προχωρημένο.

Να πούμε ότι είμαστε λίγο άδικοι με τους παίκτες γιατί τα καινούργια παιδιά που έρχονται τα βρίσκουν όλα καινούργια. Εμείς θέλουμε υψηλό επίπεδο και πράγματα πολύ καλά, γιατί είναι MasterChef».

Αυτή είναι η ημερομηνία της πρεμιέρας του MasterChef μετά τις «πιέσεις» του Survivor

Σύμφωνα με πληροφορίες που έχω μέσα από το κανάλι και σας μεταφέρω με κάθε επιφύλαξη στο Vanda's Blog του Youweekly.gr, το Star κάνει τα αδύνατα δυνατά προκειμένου να φέρει την πρεμιέρα λίγο νωρίτερα.

Φυσικά οι παίκτες του ριάλιτι μαγειρικής έχουν ήδη περάσει στο σπίτι και έχουν ήδη ξεκινήσει τις παραδοσιακές δοκιμασίες. Το πρόβλημα εντοπίζεται στο μοντάζ των επεισοδίων και γι΄αυτό το λόγο οι άνθρωποι του Star δουλεύουν ολημερίς για να έχουν έτοιμα τα επεισόδια για την πρεμιέρα.

MasterChef πρεμιέρα

Έτσι, ενώ το κανάλι προσπαθεί να φέρει την πρεμιέρα κοντά στις 10 με 11 Ιανουαρίου, η επικρατέστερη ημερομηνία που έχουμε μέχρι στιγμής είναι η 18η Ιανουρίου. Πιθανότατα θα βγαίνουν τέσσερα επεισόδια τις καθημερινές, συν το Masterclass κάθε Κυριακή απόγευμα.

Βέβαια κανείς δεν αποκλείει το ενδεχόμενο να ξεπεράσει τον εαυτό του Star και να φέρει την πρεμιέρα μία βδομάδα νωρίτερα. Το μόνο που μένει τώρα να δούμε είναι αν στη μάχη της τηλεθέασης θα κερδίσει η επιβίωση ή η μαγειρική.