Βαλάντης: Χώρισε και διάβασε on air το σκληρό μήνυμα που του έστειλε η σύντροφος του

«Είσαι ένας εγωκεντρικός άνθρωπος που θες να σε υπηρετούν ,επειδή έτυχε να έχεις καλή φωνή»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Βαλάντης: Χώρισε και διάβασε on air το σκληρό μήνυμα που του έστειλε η σύντροφος του

Ο Βαλάντης, αποκάλυψε ότι χώρισε από τη σύντροφο του, και δεν δίστασε να διαβάσει στον αέρα της εκπομπής Pop Up, το σκληρό μήνυμα που του έστειλε.

Επίσης, αναφέρθηκε σε ένα περιστατικό που βίωσε στο καμαρίνι του με θαυμάστρια που του ζήτησε να κάνουν έρωτα.

«Μετά από 3,5 χρόνια, όταν τελειώνει κάτι και ο άλλος θεωρείς ότι ήταν ένα σκουπίδι, εγώ δηλαδή ήμουν το σκουπίδι, δεν το αφήνεις κι έτσι. Όταν έχεις ζήσει μαζί μου, όταν σε έχω ευεργετήσει και γυρίζει και σου λέει «Δεν είσαι ένα τίποτα». Τότε τόσα χρόνια τι έκανες με αυτόν; Αυτό το ον θέλω να το ξεχάσω, να το σβήσω τελείως», ανέφερε αρχικά μετά την εξομολόγηση πως νιώθει προδομένος.

Αυτό είναι το μήνυμα χωρισμού του Βαλάντη

Στη συνέχεια άρχισε να διαβάζει το μήνυμα: «Είσαι ένας εγωκεντρικός άνθρωπος που θες να σε υπηρετούν, να σε προσέχουν, να σου χρυσώνουν το χάπι, να ασχολούνται μαζί σου, επειδή έτυχε να έχεις καλή φωνή και έτυχε να κάνεις επιτυχίες κάποια εποχή. Λες και είσαι ο μοναδικός που το έχει καταφέρει αυτό. Χωρίς από τότε να προσφέρεις τίποτα, ούτε στην κοινωνία, ούτε στα παιδιά σου, ούτε στις γυναίκες που είχες δίπλα σου».

Βαλάντης χωρισμός

Το ασυνήθιστο περιστατικό που έζησε στο καμαρίνι του

«Ήρθε στο καμαρίνι μια κοπέλα που δεν ήταν όμορφη αντικειμενικά και μου λέει «Βαλάντη, θέλω να κάνουμε έρωτα. Επειδή δεν είμαι εμφανίσιμη, δεν θέλει κανένας μαζί μου». Λέω «εντάξει». Δεν το μετάνιωσα. Γιατί να μετανιώσω», είπε.

Η Αφροδίτη Γραμμέλη, μάλιστα έγινε έξαλλη και έιπε: «Όλοι συναντούμε ανθρώπους απελπισμένους στη ζωή μας, γιατί μπορεί να τους έχει απορρίψει κάποιος ή μπορεί να μην έχουν κατακτήσει αυτό που πραγματικά τους αξίζει και επιθυμούν. Σε αυτή την κοπέλα άξιζε κάτι καλύτερο… Είναι θλιβερό. Με όλο αυτό το σκηνικό εμένα μου σηκώνεται η τρίχα».