Άννα Βίσση: Μιλά για πρώτη φορά μετά την συνάντηση με την Δέσποινα Βανδή

Δείτε αναλυτικά

Αρθρογράφος: Ιωάννα Πολυχρόνη
Ιωάννα Πολυχρόνη
Youweekly Editor
Άννα Βίσση: Μιλά για πρώτη φορά μετά την συνάντηση με την Δέσποινα Βανδή

Η Άννα Βίσση μετά την πρώτη τηλεοπτική συνάντηση με την Δέσποινα Βανδή στη σκηνή του J2US πρόκειται να μιλήσει για την εμπειρία της στο Καλύτερα Δε Γίνεται με την Ναταλία Γερμανού.

Η δημοφιλής τραγουδίστρια θα βρεθεί μέσω skype στην τηλεοπτική εκπομπή και θα αποκαλύψει όσα θέλουμε να ξέρουμε για την επική συνάντηση της με την Δέσποινα Βανδή αλλά και για την διαδικτυακή συναυλία που έδωσε την Πρωτοχρονιά, ωστόσο εδώ μπορείτε να δείτε το πολυτελές σπίτι της τραγουδίστρια στην Εκάλη.

Την παρουσιάστρια και την τραγουδίστρια τις ενώνει μάλιστα εκτός από μια φιλία πολλών χρόνων και μια κουμπαρία. Την ανακοίνωση την έκανε o τηλεοπτικός σταθμός του Alpha με μια φωτογραφία.

Η ανακοίνωση του σταθμού για την Άννα Βίσση

αννα βισση

Η Ναταλία Γερμανού αποκάλυψε για την Άννα Βίσση πως έχει ξαναβρεθεί με τη Δέσποινα Βανδή

Το γεγονός που σχολιάστηκε περισσότερο το τελευταίο καιρό ήταν η συνάντηση της Δέσποινας Βανδή με την Άννα Βίσση και φυσικά στην έναρξη του Καλύτερα δεν Γίνεται το σχολίασε και η Ναταλία Γερμανού.

Η κουμπάρα της Άννας Βίσση και παρουσιάστρια της εκπομπή του Alpha, θέλησε να δώσει μερικές παραπάνω λεπτομέρειες για την κορυφαία συνάντηση.

Μάλιστα αποκάλυψε πως οι δύο τραγουδίστριες εκτός του ότι δεν είχε κόντρα, είχαν ξαναβρεθεί.

«Οι δυο τους δεν έχουν τσακωθεί ποτέ. Δεν έχουν ανταλλάξει μεταξύ τους βαριές κουβέντες ποτέ. Και μάλιστα οφείλω να σας πω ότι υπήρξε άλλη μια συνάντηση μεταξύ της Άννας και της Δέσποινας το 2008 στην πρόβα τζενεράλε των Mad Awards. Είχαν ξαναβρεθεί στην πρόβα και είχαν μιλήσει μεταξύ τους. Η Δέσποινα είχε πολύ ευγενικά πλησιάσει και της είχε πει “καλησπέρα τι όμορφη που είσαι” και η Άννα της είπε “και εσύ”.

Είχαν μιλήσει για 5-10 λεπτά. Τα είχαν πει γλυκά και ήρεμα. Μετά οι κάμερες είχαν ρωτήσει την Άννα και είπε ότι βρέθηκαν. Υπήρξαν κάποιες δηλώσεις εκατέρωθεν. Αλλά τόσο, όσο. Τι σημαίνει όμως το μαγικό timing…» ανέφερε, μεταξύ άλλων, η Ναταλία Γερμανού