Γιώργος Αγγελόπουλος: Γιορτάζει και κάνει τον προσωπικό του απολογισμό - "Τι αξία θα είχε..."

Πόσο χρονών έγινε;

Αρθρογράφος: Ιωάννα Πολυχρόνη
Ιωάννα Πολυχρόνη
Youweekly Editor
Γιώργος Αγγελόπουλος: Γιορτάζει και κάνει τον προσωπικό του απολογισμό -

Τα γενέθλια του έχει σήμερα 8 Ιανουαρίου ο Γιώργος Αγγελόπουλος και με αφορμή αυτό έκανε μια ανάρτηση στην οποία κάνει τον προσωπικό του απολογισμό.

Τον Γιώργο τον γνωρίσαμε μέσα από τη συμμετοχή του στο survivor και έκτοτε μας απασχόλησε μέσα από τις δραστηριότητες του, δείτε μάλιστα σήμερα ποια είναι η σχέση του με τον Στέλιο Χανταμπάκη.

Σήμερα γίνεται πια 39 χρονών και σίγουρα τα πράγματα δεν είναι όπως τα έβλεπε στα 18, όπως λέει και ο ίδιος.

«39 χρόνια μετά για μένα, και υποψιάζομαι, για τον καθένα, η ζωή να αποδεικνύεται μια συνεχής πρόκληση, όπου η ταυτότητα του ανθρώπου σπάζει και ξαναχτίζεται, χαλάει και ξαναφτιάχνεται. Είμαστε ταυτόχρονα το δημιούργημα και τα ερείπια της διαδικασίας αυτής.

Πιθανόν να είναι ευτύχημα. Αλλιώς, τι αξία θα είχε η ζωή αν αυτό που γίναμε με το που αγγίξαμε την ενηλικίωση, είναι το τελικό αποτέλεσμα, σε ένα δρόμο πολύ πιο μακρύ από τα δεκαοκτώ μας χρόνια; Σας ευχαριστώ από καρδιάς για την ύπαρξη σας και τη σχέση σας» έγραψε χαρακτηριστικά.

Δείτε τη φωτογραφία του Γιώργου Αγγελόπουλου

ντάνος

Επέστρεψε στην Σκιάθο ο Γιώργος Αγγελόπουλος - Το γευστικό κατόρθωμα του που «έριξε» το διαδίκτυο

Στα πάτρια εδάφη επέστρεψε ο Γιώργος Αγγελόπουλος και ένα γευστικό του κατόρθωμα «έριξε» όχι μόνο την Σκιάθο αλλά και το διαδίκτυο.

Ο νικητής του πρώτου Survivor, του οποίου ο νέος κύκλος έκανε χθες πρεμιέρα, ασχολείται συνεχώς με νέα πράγματα και έχει αποδείξει πως τα καταφέρνει εξίσου πολύ καλά σε όλα.

Εκτός από τους επαγγελματικούς στόχους του, ο Γιώργος Αγγελόπουλος ίδρυσε μαζί με την Ράνια Κωστάκη το σωματείο “Φύλακας Άγγελος” το οποίο έχει προστατεύει και φροντίζει τα κακοποιημένα παιδιά.

Ωστόσο, ο Αγγελόπουλος ασχολείται και με τον φούρνο της οικογένειας του στην Σκιάθο και αυτή τη φορά έφτιαξε βασιλόπιτες για το 2021!

Φυσικά, ο ίδιος μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς του φίλους την «αποστολή» αυτή με την απορία όμως αν έβαλε ή όχι φλουρί μέσα στις βασιλόπιτες.

αγγελοπουλος