Καφέ της Χαράς: Επιστρέφει στη σειρά ο Μπίλι!

Όλες οι εξελίξεις!

Αρθρογράφος: Ιωάννα Πολυχρόνη
Ιωάννα Πολυχρόνη
Youweekly Editor
Καφέ της Χαράς: Επιστρέφει στη σειρά ο Μπίλι!

Το Καφέ της Χαράς, έχει κλέψει τις εντυπώσεις με το remake και την συνέχεια της ιστορίας. Ωστόσο κάποιοι χαρακτήρες δεν έχουν εμφανιστεί. Τώρα επιστρέφει στη σειρά ο Μπίλι.

Η κωμική σειρά Το Καφέ της Χαράς επιστρέφει την Παρασκευή 15 Ιανουαρίου με νέα επεισόδια, στα οποία θα δούμε ακόμη περισσότερες εκπλήξεις, ανατροπές, αλλά και έκτακτες εμφανίσεις, είτε προσώπων που έχουμε ξαναδεί στο παρελθόν είτε καινούργιων.

Ένα από αυτά που συμπεριλαμβάνονται στην πρώτη κατηγορία, σύμφωνα με δημοσίευμα του περιοδικού “TV O Clock” και ρεπορτάζ του Παναγιώτη Μουλόπουλου, είναι ο Δημήτρης Τσακάλας.

Ο ηθοποιός, τον οποίο είχαμε δει στους τρεις πρώτους κύκλους της σειράς να υποδύεται τον Μπίλυ, ήρθε σε συμφωνία με τους δημιουργούς για να επιστρέψει στο Κολοκοτρωνίτσι για δύο επεισόδια. Να σημειώσουμε πως, λίγες εβδομάδες πριν την πρεμιέρα, η ηθοποιός που υποδύεται την γυναίκα του Φούρναρη είχε ατύχημα.

καφέ χαράσ

Καφέ της Χαράς: Αυτός ο ηθοποιός θα υποδυθεί τον σύντροφο της Χαράς

Χαμός πρόκειται να επικρατήσει στα επόμενα επεισόδια της σειράς Καφέ της Χαράς, καθώς θα δούμε τον σύντροφο της Χαράς, τον οποίο θα υποδυθεί ο Νίκος Ψαρράς.

Την επόμενη Παρασκευή, 15 Ιανουαρίου, η σειρά επιστρέφει ξανά στους τηλεοπτικούς μας δέκτες και αναμένεται να δούμε τον Ιάσονα, τον σύντροφο της Χαράς, με την οποία είναι μαζί σχεδόν δέκα χρόνια.

Ο Ιάσονας είναι αρχιτέκτονας – μηχανικός και μέτοχος σε κατασκευαστική εταιρεία. Έρχεται με τη Χαρά στο Κολοκοτρωνίτσι, σκοπεύοντας να κάνει μια μεγάλη οικονομική επένδυση εκεί. Όμορφος, γοητευτικός, πετυχημένος και γλυκομίλητος, κατακτά όποιον τον γνωρίζει. Φαντάζει ο τέλειος άντρας, έχει όμως και τη σκοτεινή πλευρά του.