Ευρυδίκη Παπαδοπούλου: Σχολίασε τον Τριαντάφυλλο στο Survivor - "Eξεπλάγην, Εύγε!"

Το είδαμε και αυτό!

Αρθρογράφος: Ιωάννα Πολυχρόνη
Ιωάννα Πολυχρόνη
Youweekly Editor
Ευρυδίκη Παπαδοπούλου: Σχολίασε τον Τριαντάφυλλο στο Survivor -

Η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου, που πριν λίγο καιρό βρισκόταν στα "μαχαίρια" με τον Τριαντάφυλλο, ανέβασε μια φωτογραφία στον προσωπικό της λογαριασμό σχολιάζοντας την συμμετοχή του στο Survivor.

Έπειτα από τσακωμούς και μια κόντρα που ξεκίνησε στο J2US, όπου η Ευρυδίκη ανέφερε πως ο τραγουδιστής της άσκησε βία, φαίνεται η σχέση τους να έχει εξομαλυνθεί.

Αφορμή στάθηκε η συμμετοχή του τραγουδιστή στο reality επιβίωσης Survivor. Η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου τον παρακολούθησε και θέλησε να δείξει την υποστήριξή της προς το πρόσωπό του μέσα από ένα Instagram story, το οποίο ήταν πραγματική έκπληξη! Και μιας και είπαμε Survivor , δείτε εδώ το spoiler της Κυριακής 10/1

Συγκεκριμένα έγραψε:

«Παιδιά συμπαθέστατος ο Τριαντάφυλλος στο Survivor και πολύ αρμονικά δεμένος με την ομάδα. Εύγε! Εξεπλάγην θετικά! Λέτε εγώ να του έβγαλα έτσι έναν άλλο πιο πικάντικο εαυτό; Μπράβο πάντως».

ευρυδίκη παπαδοπούλου τριαντάφυλλος

Ευρυδίκη Παπαδοπουλου: Αυτές είναι οι σχέσεις της σήμερα με τον Τριαντάφυλλο

Συνέντευξη παραχώρησε στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου «Ευτυχείτε», η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου και μεταξύ άλλων, μίλησε για τις σχέσεις που έχει σήμερα με τον τραγουδιστή, Τριαντάφυλλο.

«Μιλήσαμε με τον Τριαντάφυλλο, δεν θέλω όμως να πω κάτι παραπάνω μιας και αυτός είναι στον Άγιο Δομίνικο και οτιδήποτε πω εγώ, δεν θα μπορέσει να απαντήσει και να υπερασπιστεί τον εαυτό του. Δεν με πήρε τηλέφωνο να μου πει ότι πάει στο Survivor, το έμαθα εγώ και τον πήρα τηλέφωνο, αλλά ήταν στο ταξίδι για να φύγει και του είπα απλά καλή επιτυχία».

Όταν ρωτήθηκε και για το πώς πιστεύει ότι θα τα πάει ο Τριαντάφυλλος στο ριάλιτι επιβίωσης είπε: «Πιστεύω ότι θα τα καταφέρει. Ο Τριαντάφυλλος είναι ένα παιδί που δηλώνει έντονα τα συναισθήματα του».